Čoho sa tak vládni politici boja? Takto chránení neboli ani totalitní papaláši!
21 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Matovič - najnepopulárnejší politik v histórii Slovenska, ktorého musí strážiť zosilnená ochranka. Vraj preto, lebo v spoločnosti stúpa nenávisť, konštatuje na sociálnej sieti politička Anna Belousovová. Keby museli všetci politici povinne chodiť MHD, koľkí by šli dobrovoľne do politiky?

Ochranku bude pomaly potrebovať každý koaličný poslanec

"V spoločnosti vraj stúpa nenávisť. Ale prečo stúpa nenávisť k predstaviteľom tejto vládnej koalície vrátane prezidentky? Nad tým nech sa zamyslia," upozorňuje v statuse Belousovová.

Podľa političky už pomaly každého koaličného poslanca bude chrániť najmenej jeden policajt!

M. Uhrík: "Všetci sú blázni len, Matovič a Gröhling sú lietadlo"
„Plne podporujem protest univerzít a vysokých škôl proti vládnemu zákonu o spolitizovaní vysokého školstva.“ Píše vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti líder hnutia Republika Milan Uhrík. Je to nehorázne. „Minister kaderník, ktorý sám... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Čo robia, že im nedôveruje 80% občanov?

"Potom sa treba opýtať, akú politiku a v čí prospech to vlastne robia, keď im po dvoch rokoch vlády nedôveruje 80% občanov a po území Slovenska sa musia pohybovať s ochrankou?," konštatuje národniarka.

Je jej jasné, že v prospech Slovenska a jeho občanov to zrejme nebude ...

Zdroj: FB/Anna Belousovová

Koľkí by šli do politiky?

Namiesto spytovania svedomia sa podľa národniarky zavrú do opancierovaných áut, budú chodiť aj po kanáloch, ale válovov sa nepustia. "Veď tak chránení v histórii neboli ani totalitní papaláši!"

"Keby sa tak zákonom nariadila povinnosť všetkým politikom používať verejnú dopravu počas a po skončení mandátov, som zvedavá koľko odvážnych by sa hrnulo do politiky," celkom vtipne sa zamyslela Belousovová na záver.

R. Fico: Všetko je inak, len médiá sa nezmenili
Robert Fico (predseda Smeru-SD) si pripomína vraždu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej. Vo svojom videu na sociálnej sieti rekapituluje dianie bezprostredne po vražde, ale aj po voľbách. Píše sa rok 2022 a všetko je inak, hovorí R. Fico. Nezmenili... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.