Tak už aj minister práce je aktuálne bez práce
21 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina) má covid a ruší svoj plánovaný program. Píše o tom na sociálnej sieti.

"Dva roky sa mi darilo vyhýbať sa covidu, ale nakoniec som aj ja našiel na Ag teste dve čiarky. Ospravedlňujem sa všetkým, s ktorými som sa mal tento týždeň stretnúť, ale musím zrušiť svoj plánovaný program.

Príznaky mám zatiaľ typické, plné dutiny, zapálené hrdlo, bolesť hlavy. Verím, že o týždeň budem OK.

Zostaňte zdraví!" odkazuje v závere minister Krajniak.

E. Tomáš (Hlas - SD): Krajniak je klamár
Člen strany Hlas - SD a poslanec NRSR Erik Tomáš sa vyjadril na svojom facebookovom profile k tomu, že ho minister Krajniak označil za klamára. Vo svojom texte vyvracia tvrdenie minista a vyzýva ho na televízny duel. Svoj text označil titulkom:... Čítať ďalej
05 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.