Štubniak: Hurá, Veronička nie je slovenský fenomén!
21 | 02 | 2022 I Eka Balašková

Mysleli ste si, že Veronička je fenomén rýdzo slovenskej politickej scény?

Nuž vážení, Juraj Štubniak vás veľmi rýchlo vyvedie z omylu...

Lebo...

"Aj kráľovský Albion má svoju Veroniku! "Lizz Trass". Tiež je ministerka, ale na oveľa kľúčovejšom ministerstve - zahraničných vecí." Konštatuje J. Štubniak. "Tak táto ťapša sa pred časom vyjadrila, že budú zásobovať svojich pobaltských spojencov cez Čierne more a včuľ na návšteve v Rusku prehlásila, že Británia nikdy neuzná suverenitu Ruska nad Rostovskou a Voronežskou oblasťou." 

Chytáte sa za hlavu?

Nevadí, myslím, že aj J. Štubniak k tomu nemá ďaleko, lebo svoj príspevok končí hlbokým povzdychom: "Prečo nejde radšej vyučovať zemepis do pomocnej školy niekde v osade???"

R. Sulík: Odchod Sme rodina z koalície ZATIAĽ nie je na stole
Hosťami Michala Kovačiča v relácii Na telo boli minister hospodárstva Richard Sulík (SaS) a nezaradený poslanec Peter Pellegrini (Hlas-SD) Okrem rastu cien, vnútorných bojov v koalícií rozoberali aj hrozbu vojny na Ukrajine. Hrozba vojny na... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.