Privítajte bronzových chlapcov: TOTO sú detaily osláv v Bratislave!
22 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Je to tu! Len pre vás, najlepších fanúšikov na svete! Tešíme sa na vás už zajtra, píše sa na stránkach Hockey Slovakia. Tak dvojkový dátum bude naozaj magický. Bronzoví slovenskí hokejoví reprezentanti zo ZOH 2022 v Pekingu sa totiž v utorok 22. februára vrátia na Slovensko!

Uvítanie hokejistov a následné oslavy zisku historickej olympijskej medaily z mužského turnaja organizuje Slovenský zväz ľadového hokeja.

V utorok popoludní

SZĽH pri tejto príležitosti pozýva všetkých fanúšikov v popoludňajších hodinách osláviť úspech slovenského hokeja na bratislavské Námestie SNP. Ako informoval zväz na webe hockeyslovakia.sk, v diskusii s Úradom verejného zdravotníctva SR sa podarilo nájsť spôsob, ako takúto akciu zorganizovať v rámci aktuálne platných opatrení.

"Pre hokejových fanúšikov sa oslavy začnú v utorok popoludní po 15.30. Najskôr si budú môcť vychutnať okružnú jazdu kabriobusu Dopravného podniku Bratislava, z ktorého strechy budú fanúšikom mávať bronzoví medailisti. Autobus ukončí okružnú jazdu na Námestí SNP, kde bude nasledovať hlavná časť osláv. V tejto súvislosti žiadame všetkých fanúšikov, ktorí sa chystajú prísť a zažiť historické chvíle, aby mali počas podujatia nasadené respirátory a svojím správaním minimalizovali riziko nákazy koronavírusom," uviedol SZĽH v tlačovej správe.

Pozrite, čím prekvapili čínske deti Slovákov po radosti z olympijského bronzu
V týchto dňoch sa končia olympijské hry v čínskom Pekingu. V sobotu (19. 2.) si naši hokejisti vybojovali bronzovú medailu po vynikajúcej hre so Švédskom. Mnohí diváci očakávali, že sa dočkajú pustenia hymny víťazného štátu. Nestalo sa tak. O to... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Historický úspech

"Dosiahli sme historický úspech a o radosť z neho sa chceme podeliť s našimi fanúšikmi, ktorí naň dlho čakali. V spolupráci s úradmi a ďalšími zložkami vyvíjame maximálne úsilie, aby sme oslavy mohli zorganizovať. Chlapci sa na Slovensko veľmi tešia,“ povedal na margo chystaných osláv prezident SZĽH a generálny manažér reprezentácie Miroslav Šatan.

Detaily okružnej jazdy ako aj programu osláv na Námestí SNP budú známe počas pondelňajšieho dňa. SZĽH na ňom v súčasnosti intenzívne pracuje, pričom na organizácii podujatia kooperuje aj s mestom Bratislava či Policajným zborom SR.

Pre získanie aktuálnych informácií odporúča zväz sledovať komunikačné kanály SZĽH - web www.hockeyslovakia.sk, facebookový i instagramový profil HockeySlovakia.

Zasmejte sa aj vy po zisku cenného kovu
Naši hojekejisti získali na olympiáde v Pekingu bronzové medaily, historický úspech nenechal chladnými ani internetových vtipkárov. Poďte sa zasmiať a Švédom ostali len oči pre plač. A čo známy... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.