Polícia obvinila vodiča z Ilavy, pozrite koľko nafúkal
21 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Z prečinu ohrozovania pod vplyvom návykovej látky obvinili trenčianski policajti 52-ročného vodiča z Ilavy. Šoféroval pod vplyvom alkoholu.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, ilavskí policajti zastavili automobil po tom, ako po miestnej komunikácii jazdil zo strany na stranu. Vodičovi namerali v dychu najskôr 2,94, pri opakovanej skúške 3,63 promile alkoholu.

„Hliadka vodičovi obmedzila osobnú slobodu, umiestnili ho do cely policajného zaistenia. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody až na jeden rok,“ informuje polícia.

M. Uhrík: "Všetci sú blázni len, Matovič a Gröhling sú lietadlo"
„Plne podporujem protest univerzít a vysokých škôl proti vládnemu zákonu o spolitizovaní vysokého školstva.“ Píše vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti líder hnutia Republika Milan Uhrík. Je to nehorázne. „Minister kaderník, ktorý sám... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietam tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.