Pekné autino, aj vy by ste chceli? A ani vy naň nezarobíte?
21 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Nech si každý jazdí na tom, na čo si zarobí. Na toto ale štátny úradník zarobiť nemôže. Iba ak by... Proti čomu to Matovič tak bojuje? Proti "skorumpovaným bastardom"?

Nami identifikovateľný zdroj nám do redakcie poslal zaujímavú fotku. Je na nej osobný automobil luxusnej značky s evidenčným číslom z Českej republiky.

Spolu s fotografiou prišlo niekoľko otázok:

Je to služobné vozidlo?

Je to súkromné vozidlo?

Prečo sa na ňom vozí istý vysokopostavený štátny úradník?

Prečo toto auto s tým úradníkom jazdí po Slovensku na českom evidenčnom čísle?

Náš zdroj hovorí viac

Podľa nášho zdroja ide o štátneho úradníka v pozícii ministra.

Komu adresovať tieto otázky?

Bojovníkovi proti "skorumpovaným bastardom"? Polícii? Nie, my ich adresujeme čitateľom. Ozaj, máte iba tak, z titulu výkonu vašej práce na auto tejto značky, ktorého cena sa pohybuje bežne od 200 000 eur  a to podľa výbavy?

Aký plat má asi minister?

Napríklad zhruba 5800 eur. Za dva roky vo funkcii, keby chodil nahý a nejedol a odložil všetko "nabok" je to 139 200 eur.

Toto auto na fotografii sa predáva podľa výbavy, farby a iných požiadaviek zákazníka podľa katalógovej ceny ako nové od 203 640 eur s DPH. bazárové ceny neklesajú pod 150 000 tisíc eur.

Už ste sa zamysleli? Kto by sa bez Kuciakovej vraždy vôbec do politiky nedostal?
Prestaňte skákať po hrobe Jána Kuciaka! Takto sa obul do koaličných politikov histotik, publicista a Kuciakov pedagóg Eduard Chmelár vo svojom statuse na sociálnej sieti. Čoraz viac pochybuje o oficiálnej verzii, kto stál za jeho vraždou v... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

_______________________________

Pozor, je tu cenzúra!

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Vždy sme boli radi, ak ste si naše články zdieľali aj na FB. Tam sa ich však vďaka cenzúre a brigádnickym udavačom „závadného obsahu“ zjavuje čoraz menej. My však odmietame tak cenzúru, ako predstavu podľahnúť udavačom, samozvaným, no dočasným majiteľom a strážcom jedinej – ich – prípustnej pravdy.

Na FB zostávame s tým, čo nám „dovolia“, na Telegram prechádzame so všetkými článkami bez cenzúry.

Nájdete nás tu: https://t.me/hlavnydennik

Ďakujeme za vaše nové a pribúdajúce návštevy. Redakcia HD.