Na voľné prokurátorské miesta na ÚŠP bolo sedem uchádzačov, uspel jediný
21 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Sedem uchádzačov prejavilo záujem o šesť voľných prokurátorských miest na Úrade špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Vo výberovom konaní uspel len Matej Izakovič, prokurátor Krajskej prokuratúry v Bratislave. Generálna prokuratúra (GP) SR o tom informovala na svojom webe.

Izakoviča jednohlasne odobrila päťčlenná výberová komisia. Trom uchádzačom chýbal jeden hlas, keď sa na ich stranu priklonila trojica členov komisie. Úspešný uchádzač musí dostať štyri hlasy. "Predseda výberovej komisie predloží výsledok výberového konania na rozhodnutie generálnemu prokurátorovi SR," píše sa v zápisnici.

K. Farkašovský: Kde to, pre Boha, žijeme?
To je otázka, ktorú si v posledných minimálne dvoch rokoch kladieme asi viacerí, nie len novinár a politik Karol Farkašovský. "Spokojne si tu nažívame." konštatuje na úvod svojho príspevku. Ako v zapľuvanej krčme "Držte hubu a krok" – povedal... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.