Koalícia je na nože! Remišová rozdáva BANy
21 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Veronika Remišová rozdávala. A nie hocikde. Na sociálnej sieti. A nerozdávala hocičo. Rozdávala BAN-y. Nielen pre opozíciu, ale aj pre kolegov z koalície. A rozdávala aj pre iných. Pre tých, ktorí si dovolili mať na reformu súdnictva iný názor, ako ho má ona. 

Svoje o tom vie aj predseda finančného výboru a poslanec Marián Viskupič za SaS. Ten dostal od vicepremiérky a predsedníčky Za ľudí Veroniky Remišovej zákaz!

Nie za ľudí, ale za seba

"Dovolil som si slušne napísať Veronike Remišovej, že je mi ľúto, že jej 4 poslanci nedokázali potlačiť vlastné urazené ego a nehlasovali za reformu súdnej mapy. Za reformu, ktorú majú napísanú v programe vlastnej strany. Takže nie za ľudí, ale za seba. Smutné," napísal Marián Viskupič na sociálnej sieti v deň ukončenia hlasovania v NR SR za súdnu mapu z dielne Márie Kolíkovej.

Remišová však po jeho kritike všetko ukončila tlačidlom ban. "Veronika mi dala ban," skonštatoval poslanec.

Chodil mi na stránku len trollovať, vysvetľuje svoj krok Remišová

"Poslanec Viskupič pravidelne chodil trollovať pod moje príspevky a šíril bludy proti očkovaniu, ako aj klamstvá. Všetko má svoje hranice," vysvetlila pre Topky vicepremiérka Veronika Remišová.

Podľa nej je absurdné, aby si poslanci koalície navzájom vypisovali nezmyselné urážky pod profilmi. "Ja na také veci nemám čas, no ani to nemienim tolerovať na svojom profile. Ak niečo má, môže mi to povedať osobne, v koalícii sa pravidelne stretávame," dodala Remišová.

Odkazy pre Remišovú: Takže nie za ľudí, ale za seba. Smutné
Veronika Remišová rozdávala. A nie hocikde. Na sociálnej sieti. A nerozdávala hocičo. Rozdávala BAN-y. Nielen pre opozíciu, ale aj pre kolegov z koalície. A rozdávala aj pre iných. Pre tých, ktorí si dovolili mať na reformu súdnictva iný názor, ako... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Veronika klame, písal som jej len zopár komentárov

Vyjadrenia Veroniky podľa predsedu finančného výboru nesedia. "V žiadnom prípade som jej nechodil pravidelne trollovať na jej profil. A o očkovaní som jej tiež žiadne bludy nepísal, aj keď teda je pravda že som neočkovaný. Ale nie som proti očkovaniu, som za slobodu rozhodnutia sa očkovať a teda proti povinnému očkovaniu," reaguje Viskupič na slová o trollovaní.

"Dlhodobo zastávam názor minima opatrení, normálneho fungovania všetkých sektorov ekonomiky (gastro, cestovný ruch...), detí v školách (doma len pozitívni, ostatní sa učia)...no proste všetkého, čo sa už konečne od 28.2. udeje - teda naučiť sa žiť s covidom. Každopádne s pravidelným trollovaním a písaním bludov klame... Napísal som jej max 3-4 komentáre za posledných 12 mesiacov," trvá na svojom Viskupič.

Poslanci majú znášať kritiku lepšie

Poslanec si navyše myslí, že k ich povolaniu patrí to, aby denno-dennú kritiku znášali lepšie, ako iní ľudia. "Sme politici, je naša povinnosť zniesť aj kritické komentáre na našu adresu. Blokovanie príspevkov a ich autorov považujem za detinské," uvažuje Viskupič. 

"Navyše ak Veronika Remišová považuje 4 slušné komentáre za rok za pravidelné trollovanie, tak nemám slov. Buď sú cca 4 slušné a k veci príspevky za rok fakt pravidelné trollovanie, alebo sa Veronika zasa raz mýli," dodal šéf výboru.

Po covide u vás nastali ďalšie problémy? Vieme, KDE vás postavia na nohy!
Pociťujete na sebe po prekonaní koronavírusu tzv. postcovidový syndróm? Charakterizuje ho slabosť, únava, bolesti tela, ťažkosti s dýchaním, ale i depresie. A môže trvať dlhé mesiace po vyliečení. Kde vám pomôžu? Pacienti ako aj lekári volajú po... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.