Aj dnes nás potrápi silný vietor
21 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Aj dnes nás bude trápiť nárazový vietor, ktorý môže v nárazoch dosahovať rýchlosť 80 až 160 kilometrov za hodinu. SHMU na svojej stránke vydalo viaceré výstrahy.

Vietor na celom území

Silný vietor bude fúkať prakticky na celom Slovensku a však v nížinách bude dosahovať rýchlosť v nárazoch maximálne do 85 kilometrov.

Jarné prázdniny ako prví absolvujú TÍTO žiaci
Týždenné jarné prázdniny si ako prví v školskom roku 2021/2022 užijú žiaci základných a stredných škôl na východnom Slovensku. Voľno od pondelka do piatka 25. februára absolvujú žiaci z Prešovského a Košického kraja. Týždeň voľna je už tradične... Čítať ďalej
21 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Prvý stupeň výstrahy

Ten platí hlavne pre severné okresy stredného Slovenska, Dolný Kubín, Martin, Námestovo, Ružomberok a Žilina, kde hlavne na horách môže vietor v nárazoch dosahovať rýchlosť až 160 kilometrov za hodinu varuje SHMU a pripomína, že turisti a lyžiari by mali dnes byť mimoriadne opatrní. Výstraha druhého stupňa platí od rána pre okresy Brezno, Poprad, Liptovský Mikuláš a Tvrdošín.Vietor by mal popoludní utíchať a preto výstrahy platia do 15-tej hodiny.

Podpredseda Smeru - SD: Bojím sa o život Maroša Žilinku
Generálny prokurátor Maroš Žilinka na svojej sociálnej siti zverejnil status o tom, že neuhne ani o milimeter. Isto tým naráža na tlaky na jeho osobu zo strany politikov a časti médií za to, že nekoná podľa predstáv súčasnej koalície. Na tento jeho... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.