K dvom dopravným nehodám v okrese B. Bystrica došlo len pár minút po sebe
20 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Len niekoľko minút po sebe sa v nedeľu v okrese Banská Bystrica stali dve dopravné nehody, pri ktorých zasahujú hasiči. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytlo Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Banskej Bystrici a Prezídium HaZZ. Nehody si vyžiadali niekoľko zranených ľudí.

K prvej nehode došlo na hlavnom cestnom ťahu pri Medzibrode, kde sa zrazili dve osobné vozidlá a zranili sa pri nej tri osoby. Postarali sa o ne zdravotnícki záchranári. Zasahuje sedem príslušníkov s dvomi kusmi techniky.

Ďalšia nehoda sa stala krátko po 10.00 h na horskom priechode Donovaly, v časti Motyčky, kde skončilo jedno auto na boku. Vo vozidle sa v tom čase viezli tri osoby, z ktorých dve utrpeli šok. Zranených hasiči vyslobodili, ošetrili a odovzdali posádke záchranárov. Cesta I/59 bola niekoľko minút zablokovaná, čiastočne sa ju už podarilo sprejazdniť.

R. Michelko: Skorumpovaný minister Mikulec drží ochrannú ruku nad zločincami
Veľmi stručne sa takto podľa Romana Michelka dá charakterizovať to, čo sa deje okolo kauzy Oblúk, vyšetrovateľky Diany Santusovej. Politológ vo svojom videu okrem iného poukazuje aj na "ťažkú orwellovčinu. O vyšetovateľoch a ich krytí "Ich... Čítať ďalej
20 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.