Šatanovo video obletelo svet: Budeme sa takto radovať aj po bitke o bronz? (VIDEO)
19 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

To bolo radosti! Náš prezident hokejového zväzu Miroslav Šatan uverejnil na sociálnej sieti video, kde vidieť ako fandia mladí hokejisti našim pri štvrťfinálovom zápase proti USA.

Video obletelo svet

Video Miroslava Šatana na Twitteri videlo už viac ako pol milióna užívateľov a takmer dve tisícky z nich ho zdieľali. Ukazuje deti v Banskej Bystrici, ako počas ranného tréningu sledujú rozhodujúce nájazdy proti Američanom po ktorých sme nakoniec vyhrali a postúpili do boja a medaile.  

Nám len zostáva dúfať, že takúto radosť nám spôsobia hokejisti aj v sobotu popoludní, keď budeme bojovať o bronz. To by bola veru pamätná radosť!

Sľuby zostávajú len na papieri... a Heger sa iba prizerá
Koalícia rúca vlastný pilier spravodlivosti a antikorupcie. Ako konštatuje v podcaste denníka Pravda Michal Horský, Smer a Hlas by mali ukázať, ako chcú bojovať s hrozbami chudoby, automatizácie, klimatickej či demografickej krízy. Slovensko... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.