Hystéria západu pokračuje
19 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

"Niet pochýb o tom, že sme svedkami najväčšej koncentrácie vojenských síl v Európe od konca studenej vojny," Povedal generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg.

Napätie v Európe sa zvyšuje

Napriek tomu že, Ruská federácia opakovane tvrdí, že žiadny útok na Ukrajinu nepripravuje, západ je voči jej vyhláseniam hluchý a stupňuje vojenskú hystériu. Stoltenberg varuje, že počet vojakov a techniky ruských ozbrojených síl rozmiestnených pozdĺž ukrajinských hraníc, mnohonásobne prekračuje potreby cvičenia, uviedla agentúra AFP. „Rusko má kapacitu zaútočiť bez vyzvania, prakticky okamžite.“ Povedal pre verejnoprávnu televíziu ZDF.

Draxler: Propagandistické bombardovanie o Ukrajine pokračuje! A pritom stačí tak málo
Situácia na východe Ukrajiny sa zjavne vyostruje! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti exminister školstva a smerák Juraj Draxler. Upokojenie situácie vidí jednoznačne v už roky existujúcom jednoduchom pláne. Zabudli sme na Minské... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

O Rusku bez Ruska

V týchto dňoch prebieha bezpečnostná konferencia v Mníchove a jej hlavnou témou je ukrajinská kríza a napäté vzťahy západu s Ruskom. Zástupcovia Ruskej federácie však do Mníchova neprišli, stalo sa tak po prvý krát od roku 1991. Že by už Rusom došla trpezlivosť?

Paul Robinson: Putin znásobuje krížovú výpravu! Proti komu? Ukrajina to nie je
Putin Západ varoval, no Západ nepočúval! Či sa nám to páči alebo nie, ruský prezident zdvojnásobuje svoju krížovú výpravu proti americkej hegemónii. Upozorňuje na to vo svojom komentári pre portál RT Paul Robinson, odborník na ruskú a sovietsku... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.