Tomáš si podal Matoviča: Ďalšie nahrávky ukážu, čo máte na rováši VY!
18 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Mikulca prišiel brániť len Matovič. Zjavne má on sám za ušami! Toto si myslí opozičný poslanec parlamentu a hlasák Erik Tomáš. Vo vystúpení v parlamente to ministrovi financií poriadne vytmavil.

Ministra vnútra Romana Mikulca prišiel pri jeho odvolávaní v parlamente zo všetkých členov vlády brániť už len Matovič. Aké príznačné! Takto len potvrdil podozrenia, že je to práve on, kto politicky zneužíva políciu a prokuratúru proti opozícii, konštatuje Tomáš.

Legálne odposluchy komunikácie vyšetrovateľov podľa poslanca postupne odkrývajú celú túto mašinériu.  A v pléne preto Matovičovi riadne naložil.

VY ťaháte nitkami, VY ovplyvňujete políciu a prokuratúru

"To, že VY ako jediný člen vlády kryjete chrbát a obhajujete Mikulca, nás len utvrdzuje v podozrení, že VY ťaháte nitkami, VY ovplyvňujete políciu a prokuratúru v neprospech opozície alebo inšpekcie ministerstva vnútra," začal zhurta Tomáš.

Mažgút Kolíkovej: Ukončite vlastné trápenie!
Kolíková zlyhala a nás to bude stáť pol miliardy eur! Presne toto skonštatoval na sociálnej sieti šéf tlačového oddelenia strany Smer-SD Ján Mažgút. Pre ministerku spravodlivosti má jasné odporúčanie. "Vyzývam ministerku Kolíkovú, aby podala... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

"Aj dnes ste zopakovali, že v polícii pôsobí mafia. Tak sa vás chcem opýtať: Ako ináč, ako mafiánskymi praktikami nazvať to, že títo takzvaní elitní vyšetrovatelia chceli pani Santusovú, šéfku vyšetrovacieho tímu Oblúk, kopnúť do p... a zapáliť jej auto kanistrom?," pýta sa hlasák expremiéra.

Čo ukážu ďalšie nahrávky?

A to podľa poslanca nehovorí žiadny kajúcnik, to hovorí uznesenie generálnej prokuratúry o obvinení týchto vyšetrovateľov

"Ja si myslím, že ďalšie nahrávky, lebo ich je viac, ukážu verejnosti ešte viac. A možno práve preto obhajujete Mikulca," uzavrel Tomáš.

Povedané pre parlamentný záznam (video)
Vystúpenie predsedu strany SMER - SD R. Fica v NR SR k odvolávaniu ministra vnútra Mikulca. Uverejnené na sociálnej sieti v statuse Roberta... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.