Štátne lesy dočasne povedie M. Vigoda
18 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová/TASR

Minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR Samuel Vlčan (nominant OĽANO) poveril riadením štátneho podniku Lesy SR Mateja Vigodu. Informoval o tom odbor komunikácie Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka (MPRV) SR.

"Vzhľadom na to, že som nemal jednoznačného kandidáta, poveril som Mateja Vigodu na základe výsledkov konzultácií s poslaneckým klubom OĽANO. Zároveň som ho požiadal, aby žiadnym spôsobom nezasahoval do vyšetrovania trestného oznámenia na odštepnom závode Horehronie, ktoré sa týka jeho osoby," uviedol minister.      

Riadením je Vigoda podľa MPRV poverený až do ukončenia riadneho výberového konania, ktoré bude vyhlásené v najbližších týždňoch.

Kto vás platí, pán Šeliga?
Zaujímavý dialóg sa rozvinul na sociálnej sieti. Vcelku trefne naň reagoval v statuse Andrej Danko. Nazval ho: Kto Vás platí, pán Šeliga? "Pán Šeliga sa ma vraj verejne na Facebooku pýta, kto ma platí, keď som na hranici kritizoval príchod vojsk... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.