Rozzúrená Belousovová: Vrchol cynizmu! TOTO posiela Kollár Slovákom
18 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Šéf parlamentu sa teda vyznamenal! Takýto pozdrav posiela v týchto dňoch Kollár voličom, upozorňuje v statuse na sociálnej sieti politička Anna Belousovová. Neuveríte, čo za ochranu multiotecko a líder Sme rodina posiela Slovákom!

V období, keď ceny všetkého stúpajú do výšin závratným tempom, oznamuje Kollár voličom, že na nich myslí. To nenechalo chladnou národniarku Belousovovú a uštipačne šéfovi parlamentu odkázala:

"Takýto pozdrav posiela v týchto dňoch Kollár voličom. Oznam, že na nich myslí a jeden kus ochrany- respirátor. Vrchol cynizmu!"

Zdroj: FB/AB

Z toho sa ešte nikto nenajedol!

"Žiada sa poznamenať, že z jeho myslenia sa ešte nikto nenajedol," skonštatovala Belousovová. Dodala, že by nebolo od veci, "keby Kollárovi tak fungovala pamäť ako reproduktívne orgány!" Tu sa politička síce trochu sekla, určite mala na mysli orgány reprodukčné, ale kto by jej to neodpustil?

V každom prípade však podstatu vystihla, keď svoj status uzavrela jednoznačným faktom: "Voličom sľuboval pred voľbami 20 000 bytov a nie to, že bude myšlienkami s nimi."

Mažgút Kolíkovej: Ukončite vlastné trápenie!
Kolíková zlyhala a nás to bude stáť pol miliardy eur! Presne toto skonštatoval na sociálnej sieti šéf tlačového oddelenia strany Smer-SD Ján Mažgút. Pre ministerku spravodlivosti má jasné odporúčanie. "Vyzývam ministerku Kolíkovú, aby podala... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.