M. Kolíková nerozumie ... rozumie v tejto vláde ešte niekto niečomu?
18 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Mária Kolíková aj s Richardom Sulíkom (obaja SaS) na TB "jedným hlasom" skonštatovali, čo strana Za ľudí urobila s polročnou prácou pani ministerky.

"Vyplakávala" s nimi aj predsedníčka poslaneckého klubu SaS Anna Zemanová.

Má ešte koalícia zmysel?

To je otázka, ktorú po hlasovaní zrejme riešili v poslaneckom klube SaS a niekoľkokrát padla aj na tlačovke. Strana je rozčarovaná z toho, že niektorí poslanci strany Za ľudí, z ktorej vzišla aj M. Kolíková, nehlasovali za Súdnu mapu, o ktorej sa hovorí už veľmi dlho. Takisto za ňu nehlasovali  poslanci Sme rodina. 

Urobí všetko pre súdnictvo

SaS však v koalícii ostáva. Ani Mária Kolíková sa nemieni poddať a na TB sa "zastrájala", že ona bude stále skúšať všetko, aby jej Súdna mapa prešla. 

Kto vás platí, pán Šeliga?
Zaujímavý dialóg sa rozvinul na sociálnej sieti. Vcelku trefne naň reagoval v statuse Andrej Danko. Nazval ho: Kto Vás platí, pán Šeliga? "Pán Šeliga sa ma vraj verejne na Facebooku pýta, kto ma platí, keď som na hranici kritizoval príchod vojsk... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.