Krošlákov drsný odkaz pre politikov, ktorí fandia...
18 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Šport počas posledných dvoch rokov, keď ho obmedzovali v rámci protipandemických opatrení v maximálnej možnej miere, nebol prioritou vlády. Za jeho záchranu sa ozýval v NR SR aj poslanec Ján Krošlák, ktorý medzitým opustil hnutie OĽaNO.

Pre politikov, ktorí teraz doslova "vrieskajú" na sociálnych sieťach a ďakujú a fandia slovenským športovcom aj na ZOH 2022, ktoré sa konajú v Pekingu Ján Krošlák odkaz.

Viac ako dva roky trvajúce obmedzenia, ktoré vláda a NR SR nastavila v rámci protipandemických opatrení kvôli COVID 19 mali vážny následok aj čo sa týka športu.

Kým v iných krajinách mal šport a športovci výnimky, u nás sa napriek výkrikom športovcov, odbornej verejnosti uvoľňovalo, aj v športe, iba veľmi opatrne.

Veronika vynadala Richardovi Sulíkovi. Tak perlivo, ako to vie iba ona
Včerajší krok koalície smerom ku Kolíkovej reforme, ktorá sa týka súdnej mapy opäť ukázal nejednosť koaličných strán v celej svojej plnej kráse. A ako stále, opäť si všetci skáču do vlasov. Akcia strany Sme rodina a poslancov strany Za ľudí, ktorí... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Krošlákov drsný odkaz

Dnes politici fandia. Športovcom, ktorí dosahujú aj na ZOH 2022 v Pekingu skvelé výsledky. Krošlák má pre nichr dsný odkaz!

"Všetci naši politici v exekutíve! Nie poslanci, ale ministri, nech ticho fandia a už fakt prestanú byť lyžiari, alebo hokejisti. Každý jeden, nech si pozrie, ako hlasoval na vláde pri tých pandemických hovadinách, keď deti nemohli športovať, aj keď im nič nehrozilo," napísal Ján Krošlák na sociálnej sieti.

"Keď veľké štadióny boli prázdne a kluby plakali, pritom inde sa dalo fungovať pri určitých percentuálnych obmedzeniach. Fakt v kľude fandite, držme palce, len sa netvárte, že ste zrazu pro športovo pozitívni a neobliekajte si dresy," dodal Krošlák v závere príspevku na sociálnej sieti.

Pozor! Obmedzenia pri tankovaní v Maďarsku
Slovenskí vodiči, ktorí žijú pri našich južných hraniciach začali hojne využívať nákup lacnejších pohonných hmôt u našich susedov. Rozdiel 20 centov na liter To je pre mnohých Slovákov dostatočná motivácia a tak sa konali doslova nájazdy na... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.