Jožo Pročko hovoril o rozpade vlády!
18 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Keď sa koalícia zajtra rozpadne, tak ja si poviem, že chvála pánu Bohu," uviedol Jozef Pročko (OĽaNO).

"Zdá sa, že už ja najväčší podporovateľ pochopil nezmyselnosť tejto vlády," okomentovala jeho vyjadrenie na sociálnej sieti stránka Mám dosť, A VY? Reakciu Jozefa Pročka po neodhlasovaní reformy súdnictva, ktorá vzišla z dielne Márie Kolíkovej priniesol denník Pravda.

Včerajší krok koalície smerom ku Kolíkovej reforme, ktorá sa týka súdnej mapy opäť ukázal nejednosť koaličných strán v celej svojej plnej kráse.

"Hnutie Sme rodina je v koalícii zbytočné asi ako nejaký "nádor na krku". Vyhlásil to vicepremiér a predseda SaS Richard Sulík. Reagoval tak na to, že Sme rodina nepodporuje reformy tejto vlády. Poslanci za Sme rodina boli vo štvrtkovom hlasovaní proti väčšine návrhov súdnej mapy. Hlasovanie o reforme podľa Sulíka zároveň ukázalo "malosť" šéfky Za ľudí Veroniky Remišovej," povedal v reakcii na neschválenú reformu súdnictva, pre TA SR. 

Veronika Remišová obvinila následne Richarda Sulíka z nekorektnosti a neprofesionality. 

Veronika vynadala Richardovi Sulíkovi. Tak perlivo, ako to vie iba ona
Včerajší krok koalície smerom ku Kolíkovej reforme, ktorá sa týka súdnej mapy opäť ukázal nejednosť koaličných strán v celej svojej plnej kráse. A ako stále, opäť si všetci skáču do vlasov. Akcia strany Sme rodina a poslancov strany Za ľudí, ktorí... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Názor Jozefa Pročka

"Keď sa koalícia zajtra rozpadne, tak ja si poviem, že chvála pánu Bohu," uviedol okrem iného, Jozef Pročko (OĽaNO). 

Dodal, že si pôjde robiť svoje veci také, aké chce robiť veci. "...pretože keď to má pokračovať, tak, že Fico bude silnieť a "smerohlas," si tu bude robiť čo chce, ja tu nechcem pokračovať," dodal.

Rozpadnutie koalície mu nie je jedno, ale plakať Pročko nebude. Je presvedčený, že niektorí koaliční poslanci pozerajú viac na seba, ako na Slovensko. Pročko niekoľkokrát zopakoval, čo urobí, keď sa koalícia rozpadne a že sa nebude hádzať o zem. 

"Keď budú predčasné voľby, tak budú predčasné voľby," dodal okrem iného. 

Celú reakciu nájdete na tv.pravda.sk. 

Pozor! Obmedzenia pri tankovaní v Maďarsku
Slovenskí vodiči, ktorí žijú pri našich južných hraniciach začali hojne využívať nákup lacnejších pohonných hmôt u našich susedov. Rozdiel 20 centov na liter To je pre mnohých Slovákov dostatočná motivácia a tak sa konali doslova nájazdy na... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.