Extrémista v parlamente? Dnes bol
18 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Otec parlamentnej nekultúry" - píše v statuse na sociálnej sieti Peter Pellegrini. O kom? Už po pár riadkoch budete vedieť s pravdepodobnosťou istoty.

Keď sa budú vládni poslanci najbližšie sťažovať na nevhodné správanie sa extrémistov v parlamente, nech si spomenú, kto toto pohŕdanie akoukoľvek kultúrou do politiky zaviedol."

"A nielen zaviedol, ale ho ďalej aktívne pestuje - rovnako ako ďalšie šírenie zla,  nenávisti a rozvratu." Dodáva autor statusu. Hovorí o človeku, ktorý podpredsedovi parlamentu a predsedajúcemu schôdze poradil, aby "držal hubu a krok".

1. komentár

Strašné niečo hulvat on nie je normálny takto sa správať a dovolovat si sledovala som v priamom prenose jeden arogantný vyplackavajuci čo???..... A stále bude útočiť a tvrdiť že nedovolí/lia aby sa Smer teda opozícia vrátila späť.... Ja si myslím na niečo ale nebudem predbiehať možno sa budem mýliť nechám sa prekvapiť ako to celé dopadne.....Držím celej opozícii palce 👍👍

2. komentár

Ten arogantný psychopat veľmi rýchlo zabudol čo robil aké extrémy a teraz sa čuduje. Kde sme sa to dostali aby sa vyhrážala koalícia opozície. Je to hnus čo robia!!!!

3. komentár

Človek,ktory nema slušne spravanie,ako pan Matovič nema čo robit v parlamente. Dosť čo už narobil zla a pochybeni, nevie sa ani chovať,velmi smutne.

4. komentár

To asi len na Slovensku môže byť minister financií bez vzdelania.. Sebavedomie mu nechýba.. Ešte aj v Zimbabve ma minister financií Oxfordsku univerzitu.

(a takto by sme mohli pokračovať donekonečna. Poznámka - redakcia HD komentáre nijako neupravovala.)

Začína sa Matovičova kampaň - Nahlás bazén, zachrániš domov sociálnych služieb!
Nedovolíme, aby si niekto vyhrieval svoj bazén, a kvôli tomu budú krvácať domovy sociálnych služieb! Takéto jasné stanovisko deklaroval minister financií v relácii Braňo Závodský naživo. Túto ďalšiu Matovičovu perlu si všimol aj Alojz Hlina a na... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

___________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.