MUDr Bukovský: Zľakli sa, alebo dostali príkaz?
17 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Jeho otázka je na mieste, veď sa nám pomaly ale isto začínajú uvoľňovať opatrenia a nik nevie, či je to naozaj dobré.

Lebo možno príde čas, kedy sa nám zase "priškrtí kohútik"...

Pedálujú dozadu

"Slovenskí politici a médiá presne v zákryte svojich zahraničných kolegov pedálujú dozadu ako o dušu! Bolo by to smiešne alebo môže to byť aj veľmi zradné. Podľa terajšieho predsedu vlády Hegera by sa od 28. marca mal život vrátiť do stavu pred pandémiou. Povedal aj toto: „COVID-19 tu stále bude, no nebude diktovať pravidlá, ako máme žiť" „Pravidlá, ako máme žiť“ nám nediktoval žiadny covid-19, ale psychopati a sociopati vo verejných funkciách a ich mediálni lokaji, ktorí ho zneužili na svoje zlovestné ciele." Pripomína odborník na výživu a budovanie imunity.

R. Bránik: Skúsme sa pozrieť aj ďalej od nosa!
Radovan Bránik sa vo svojom príspevku snaží Slovákom, na tom ich rozhádanom miniatúrnom piesočku ukázať, že slovenská diplomacia má vo svete svoj "cveng". "Kúšeme a opľúvame sa tu, na rodnej hrude a už pomaly nevnímame, že existuje aj trochu... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Vírus je v tom nevinne

"Ešte raz: za infláciu, rozvrátenú ekonomiku, rozvrátenú zdravotnú starostlivosť, rozvrátené rodiny a medziľudské vzťahy, za poškodené vzdelávanie a vývoj detí a mladých ľudí, za obrovský nárast úmrtí na iné ochorenia, za nárast počtu závislostí na alkohole, internete, hrách a drogách, za historicky bezprecedentnú ANÓMIU slovenskej spoločnosti nemôže vírus," upozorňuje MUDr. Bukovský, "ale konanie NEKOMPETENTNEJ a AROGANTNEJ vlády SR, vládnej väčšiny poslancov NR SR, prezidentky SR a tzv. slovenských mienkotvorných médií.

Jasná reč M. Kolíkovej

Tá to povedala jasne - vláda určuje ľuďom, ako majú žiť či sa to niekomu páči, alebo nie. "Nesmieme dovoliť, aby toto prekrútili! Spomeňte si na to pri každom následku ich konania, že to oni diktovali ako máme žiť." Uzatvára Dr. Bukovský.

Dnes je deň, kedy smiem
Som hokejový fanúšik. Teda - fanúšik slovenskej hokejovej reprezentácie. Nie, len keď sa "našim" darí, ale aj keď chodíme so "zvesenými nosmi", lebo naši prehrali. Ale o inom som chcela. Úsmevná spomienka z vlaku Piatkové neskoré popoludnie.... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.