L. Machala (Republika) tvrdo skritizoval progresívnych „novinárov“
17 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Lukáš Machala, právnik a člen hnutia Republika, reagoval na svojom profile na sociálnej sieti zareagoval ako ďalší opozičný politik na to, čo sa na Slovensku deje v súvislosti s podsúvanou vojnou Ruska proti Ukrajine. Podľa neho sa na tom priživujú progresívni šíritelia klamstiev.

Machala žiada, aby sa tzv. novinári lí z progresívnych mienkotvorných médií ospravedlnili za tzo, že šíria klamstvá, polopravdy, propagandu. „Ste pre spoločnosť častokrát nebezpečnejší ako zbrane hromadného ničenia. Svojimi polopravdami a fabuláciami permanentne znervózňujete celý národ.

Spravodajský expert: Hoaxy o Rusku a Ukrajine majú vystrašiť ľudí
V stredu spúšťali mainstreamové médiá hoax, že ruské vojská mali zaútočiť na Ukrajinu. Tvrdil to aj prezident USA. Rusko tieto informácie odmietlo. Aj predstavitelia Ukrajiny od začiatku tvrdili, že vojna nehrozí. Išlo o „šarádu“ amerických médií.... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Názorového oponenta verejne popravíte

Vymýšľate si zaručené príbehy - publikujete prieskumy a analýzy s upravenými alebo vopred vybranými informáciami. Fakty vytrhávate z kontextu, chcené vydávate za realitu.

Názorových oponentov rovno verejne znemožníte a spoločensky popravíte. Nepripúšťate žiadnu diskusiu. Ste presvedčení len o jednej liberálno-progresívno-neomarxistickej pravde,“ píše jednoznačne Machala.  

Podľa Machalu tieto médiá predpokladajú, že ľudia stratili schopnosť samostatne a kriticky myslieť. Navyše pochovali slobodu myslenia.  

D. Saková: Reforma má zlepšiť fungovanie súdnictva, nie vyvolávať odpor (VIDEO)
Podpredsedníčk strany Hlas - SD a bývalá ministerka vnútra za Pellegriho vlády Denisa Saková sa v relácii TA3 Téma dňa vyjadrila k súdnej mape, o ktorej v súčasnosti rokuje Národná rada Slovenskej republiky. Ide o návrh ministerky spravodlivosti... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Bez etiky, svedomia a empatie!

„Kde je ten váš zaručený plánovaný útok Ruska na Ukrajinu 16. 2. 2022??? Kde je vaša profesionalita, kde je etika výkonu novinárskej práce? Nehanbíte sa? Nie. Nehanbíte. Vy ste žoldnieri bez etiky, bez svedomia, bez empatie.

Sejete v spoločnosti búrku. Preto ju aj zožnete. Vy nemáte nič spoločné s poctivou žurnalistikou. Preto sa voči vám treba vymedziť a jednoducho vás systematicky IGNOROVAŤ. To je právo každého slobodného občana. Odporúčam, aby ho voči Vám využívali všetci Slováci, ktorým naozaj záleží na slobode slova a dodržiavaní ľudských a občianskych práv,“ rozhorčene uzatvára svoj príspevok Machala.

Eduard Chmelár: Úbohosť bezcharakterných propagandistov a morálnych zbabelcov
Súčasná situácia okolo Ukrajiny je podľa Eduarda Chmelára nebezpečná. Nie je to kvôli vojne, na ktorú mnohí ako keby čakali a zaručené dátumy, kedy vypukne písali ako predpoveď počasia. Podľa Chmelára ide o niečo iné. A v príspevku na sociálnej... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.