I. Radičová sa vyjadrila ku GP Žilinkovi
17 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Bývalá premiérka Iveta Radičová to povedala v rozhovore pre hnonline.sk a poukázala na to, že súčasné dianie je len zrkadlovým odrazom leta, kedy Igor Matovič postavil karavan pred Bonaparte. 

V rozhovore sa však venovala aj Marošovi Žilinkovi, ktorý sa nepozdáva ani jej.

Ona tomu nerozumie?

Konkrétne tomu, ako mohol GP prirovnávať k okupačnej zmluve z roku 1968: „Generálny prokurátor sa úplne diskvalifikoval, odborne aj ľudsky z viacerých dôvodov,“ reaguje. Pani expremiérke asi nie je čudné, ako expresne rýchlo, aj napriek zjavnému nesúhlasu verejnosti, bola zmluva prijatá našim parlamentom. Navyše poslanci ešte nestihli ani hlasovacie kartičky vybrať zo zariadení, atrament na podpise pani prezidentky na "dohode" už bol zaschnutý.

To je tá pani Radičová, ktorá počas svojho premiérovania, v najväčšej zime, odporúčala bezdomovcom, aby sa z Bratislavy "upratali" do svojich domovov. No a tiež tá istá pani Radičová, ktorá v diskusii istého Denníka chcela v liberálnom košíku tie zhnité jabĺčka likvidovať fyzicky. Nuž a podľa tejto istej pani expremiérky je Žilinka skôr hovorcom opozície, on už neodíde so cťou a mal by svoj odchod zvážiť.

Dnes je deň, kedy smiem
Som hokejový fanúšik. Teda - fanúšik slovenskej hokejovej reprezentácie. Nie, len keď sa "našim" darí, ale aj keď chodíme so "zvesenými nosmi", lebo naši prehrali. Ale o inom som chcela. Úsmevná spomienka z vlaku Piatkové neskoré popoludnie.... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Vox populi ...

Bývalá pani premiérka si rozhovor zavesila aj na sociálnu sieť. Zatiaľ, čo mainstream ju, aj s jej vystupovaním miluje, ľud má aj iné názory. A tak sa pomedzi súhlasné komentáre "zmestili" aj tie menej priaznivé.

Peter J. píše: Zato, že odmietol byť poslušným lokajom tejto bande psychopatov , čo sa chopila moci a striktne dbá a trvá na dodržiavaní litery zákona, za to by mal odstúpiť??? Milá pani, mal som pocit, že máte viac "filipa".

Jarmila Milá je zrejme ukážkový troll, ale píše: "Babka korčula, nech si užíva vnúčatko!" Nie, naša redakcia určite nesúhlasí s urážkami na adresu veku, ale pani Radičová, hoci má uhladené vystupovanie, je rovnako, ako naša pani prezidentka "jasná". Kultivovanejší prejav nesúhlasu zvolila diskutérka s menom Soňa Kikušová: "Nesúhlasím s vami. Myslím, že sa vám neprislúcha hodnotiť súdy a prokuratúru. A už vôbec nie činnosť odbornej profesie a jeho profesijné kompetencie. Myslím si, že nemáte také vzdelanie, aby ste to dokázali odborne  a profesijne zhodnotiť. Preto nechápem, prečo sa k tomu vyjadrujete."

MUDr Bukovský: Zľakli sa, alebo dostali príkaz?
Jeho otázka je na mieste, veď sa nám pomaly ale isto začínajú uvoľňovať opatrenia a nik nevie, či je to naozaj dobré. Lebo možno príde čas, kedy sa nám zase "priškrtí kohútik"... Pedálujú dozadu "Slovenskí politici a médiá presne v zákryte... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.