HaZZ: Hasiči zasahujú pre nepriaznivé počasie najmä na západe
17 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr

Hasičov počas štvrtka zamestnáva nepriaznivé počasie najmä v západnej časti Slovenska. V posledných hodinách zasahovali pri 60 udalostiach. TASR o tom informovalo komunikačné a organizačné oddelenie Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

Hasiči najčastejšie zasahovali v Žilinskom kraji, kde ich okrem vetra potrápili aj zrážky. "Pri odčerpávaní vody zo zatopených rodinných domov, pivníc a verejných priestranstiev zasahujú hasiči v obciach Párnica, Kotešová, Podvysoká a Štiavnik," priblížili hasiči.

Okrem zásahov, ktoré museli riešiť v súvislosti s počasím, sa tiež museli venovať popadaným stromom a odtrhnutým strechám. Tie tvorili 91 percent výjazdov.

Pozor! Víchrica Ylenia sa blíži (FOTOGALÉRIA)
Výchrica Ylenia už úraduje v západnej časti Európy a v priebehu niekoľkých hodín zasiahne aj naše územie. Podľa portálu imeteo nás čaká veľmi nepriaznivé počasie so zrážkami a najmä silným vetrom, ktorý v nárazoch prekročí rýchlosť sto kilometrov... Čítať ďalej
17 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.