Zverejňovanie mien poslancov by malo byť samozrejmé
17 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Hovorca ZMOS-u Michal Kaliňák sa na svojom profile vyjadril z iného uhla pohľadu k zverejňovaniu identity hlasujúcich poslancov v Národnej rade Slovenskej republiky. ZMOS sa dlhodobo snaží presadiť nový volebný systém, ktorý by nebol založený na jednom obvode, ale kandidáti do parlamentu by boli delegovaní z rôznych krajov. Pripravujú aj referendum za zmenu volebného systému.  

Je dôležité, aby občania vždy vedeli, ako ich poslanec pracuje a ako hlasuje. Je dôležité, aby médiá zverejňovali základné postoje poslancov. Viac v priloženom videu.

Šírenie poplašnej správy je trestný čin
„Spáchali ste trestný čin šírenia poplašnej správy o tom, že dnes Rusko napadne Ukrajinu a začne sa vojna.“ Obviňuje Ľuboš Blaha vo svojom najnovšom statuse na sociálnej sieti Eduarda Hegera, vládu a liberálne média. Svoje obvinenia a myšlienky... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.