Milan Mazurek: Šialenosť slovenského parlamentu
16 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Už začala tá vojna, ktorú nám vládni politici a liberálne médiá sľubovali?" Pýta sa na sociálnej sieti Milan Mazurek (Republika) a upozorňuje na správanie poslancov SaS v parlamente.

Na pracovisko, ktorým je pre poslancov SaS, Národná rada Slovenskej republiky nastúpili s nezvyčajným "označením" na oblečení.

Vojna v Ukrajine, ktorá by mala v 21. storočí katastrofálne následky aj pre Európu a v konečnom dôsledku možno aj pre celý svet sa nekoná.

"Ruský veľvyslanec pri EÚ Vladimir Čižov už pred niekoľkými dňami odmietol tvrdenia, že Rusko plánuje podniknúť inváziu na Ukrajinu, ktorá by sa podľa Spojených štátov, niektorých našich štátnych úradníkov a hlavne slovenského mainstreamu a ďalších vojnoštváčov  mala začať už dnes," informoval HD v článku s názvom Iba hlupáci a rusofóbi snívajú o vojne.

Iba hlupáci a rusofóbi snívajú o vojne
Ruský veľvyslanec pri EÚ Vladimir Čižov odmietol tvrdenia, že Rusko plánuje podniknúť inváziu na Ukrajinu, ktorá by sa podľa Spojených štátov, niektorých našich štátnych úradníkov a hlavne slovenského mainstreamu a ďalších vojnoštváčov mala začať... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

Šialenosť poslancov SaS v parlamente

Milan Mazurek, poukazuje na to, že sa vojna nezačala, ale postrehol poslancov SAS, ktorí si v parlamente všetci pripli Ukrajinskú vlajku na saká.

"Milan Laurenčík, podpredseda NR SR zo strany SAS, vedie schôdzu NR SR so zástavou cudzieho štátu na saku," zdôraznil Mazurek.

"Ukrajinci sú naši Slovanskí bratia. Rusi, Bielorusi, Srbi, Česi atď. taktiež. Veľmi si vážim všetky národy a je mi zle z ľudí, ktorí medzi nimi živia nepriateľstvo a štvú nás do vojny. Viesť schôdzu najvyššieho zákonodarného orgánu so zástavou iného štátu na saku je niečo šialené," dodáva v závere príspevku.

„Matovičovská sekta“ zabúda na to svoje podnecovanie
Poslanec NRSR Matúš Šutaj Eštok sa na svojom facebookovom profile vyjadril k podaniu trestných oznámení za to, že sa vyhrážajú koaličným poslancom, ktorí hlasovali za obrannú dohodu s USA. Koalícia však zagágala ako trafená hus. Pre ňu je už dávno... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.