Martin Dorčák: Opitá ministerka za volantom?
16 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Ministerka kultúry Natália Milanová (OĽaNO) mala šoférovať opitá. V príspevku na sociálnej sieti na to upozornil Martin Dorčák (Hlas - SD).

V krátkom videu na sociálnej sieti vysvetlil o čo ide a pýta sa, či je tá vláda, naozaj tak slušná, ako sa prezentuje navonok. "Nech ľudia vidia, čo nám tu vládne," upozorňuje Dorčák.

Na súkromné a mimoriadne pikantné rozhovory ministerky kultúry Natálie Milanovej, ale nielen na tie upozornil v príspevku na sociálnej sieti Martin Dorčák (Hlas - SD).

Dorčák tvrdí, že Natália Milanová by nemala byť v žiadnej vláde a z postu ministerky kultúry by mala okamžite odstúpiť.

Drastickú očkovaciu reklamu počas Vianoc skritizovala Rada pre reklamu
Kontroverzné reklamy za očkovanie proti covidu 19 boli príliš kruté najmä v súvislosti s obdobím, keď sa vysielali. Išlo totiž o adventný čas pred Vianocami, cez ktorý týmito reklamami ministerstvo zdravotníctva traumatizovalo televíznych divákov.... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Ministerka Milanová mala šoférovať opitá

"Pani ministerka Natália Milanová sa totiž v komunikácii mala svojmu tútorovi priznať, že šoférovala opitá, keď išla pre kamarátku, ktorá sa zdrogovala z marihuanových koláčikov," hovorí Dorčák. A cituje:

"...nuž, tak som sadla za volant, odviezla ju domov a pekne uložila do postele. Hnevám sa na seba, lebo ako som ti písala, nepila som večerom je vodičku. Celá ja...".

"Pani ministerka, ústavní činitelia by mali ísť príkladom a nemali by porušovať zákony a ohrozovať ľudí, ako ste to urobili vy," dodáva Dorčák.

Natáliu Milanovú vyzýva, aby sa občanom Slovenska okamžite ospravedlnila a odišla zo všetkých verejných funkcií. Uľaví sa nielen vám, ale aj kultúre, pre ktorú ste za dva roky vo funkcii neurobili takmer nič," dodáva Dorčák.

Reakcia Blahu na trestné oznámenie SaS
Krátko po podaní trestného oznámenia Sulíkovej strany SaS na Ľuboša Blahu za podnecovanie, ohováranie a šírenie poplašnej správy, sme sa dočkali ostrej reakcie podpredsedu strany Smer na sociálnej sieti. „Výborne sa na tom zabávam.“ Píše na úvod... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Facebook: Martin Dorčák - Hlas sociálna demokracia