M. Uhrík v europarlamente vyjadril jasné posolstvo
17 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec Európskeho parlamentu a predseda hnutia Republika Milan Uhrík opäť svojím prejavom rozhneval progresívno-liberálnych členov Európskeho parlamentu. Reagoval na niekoľkomesačnú propagandu, že Rusko chce napadnúť Ukrajinu.

„Už niekoľko mesiacov čítame v novinách štvavé články proti Ruskej federácii, pričom v mnohých prípadoch sú to naozaj klamstvá na úrovni najlacnejšej propagandy. Veď len pred pár dňami napríklad americký prezident Biden zverejnil svoje senilné proroctvo, že Rusko má zaútočiť na Ukrajinu práve dnes (streda 16. 2.),“ píše Uhrík.

Pionierka v modrožltom paláci ešte stále blúzni o vojne
"Prezidentský palác svieti v modro-žltých farbách Ukrajiny," upozorňuje na sociálnej sieti stránka prezidentky Zuzany Čaputovej. Ukrajina si dnes pripomína Deň jednoty. A vysvietenie prezidentského paláca do farieb Ukrajiny má byť vyjadrením... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Ruská federácia včera oznámila, že sťahuje vojakov zo svojich hraníc. Uhrík sa pýta, či to isté spraví aj Západ. Stiahne svojich vojakov z východnej Európy aj NATO? Či tam zostanú provokovať naďalej?

„Európa potrebuje mier. Sadnime si s Ruskom za stôl. Treba rokovať, nie bojovať!“ píše  Uhrík.

Odkaz pre „amerických vojnových štváčov a prisluhovačov USA“ zverejnil prostredníctvom videa z Európskeho parlamentu:

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.