Kúty–Brodské pre nákladné autá neprejazdné
16 | 02 | 2022 I TA SR/Ivan Brožík

Hraničný priechod Kúty–Brodské je pre nákladné autá naďalej neprejazdný - informuje TA SR

Diaľničný hraničný priechod s Českou republikou Kúty – Brodské je pre nákladné autá naďalej neprejazdný. Upozorňuje na to Zelená vlna RTVS.

Osobné autá a dodávky sú zatiaľ priebežne púšťané dopravnými policajtmi. "Pre nákladné autá odporúčajú využiť hraničný priechod Hodonín - Holíč," informuje zelená vlna. V smere do Česka možno prejsť bez obmedzení.

Blokácia aj ďalších piechodov

Blokáciu hraničného priechodu v Kútoch avizovali protestujúci autodopravcovia, ktorí doteraz blokovali časť Rožňavskej ulice v Bratislave. Obmedziť plánujú premávku aj na hraničných priechodoch Šahy a Trstená.

Mocenskí hejteri slovenskú spoločnosť z najhlbšej krízy od 90. rokov nevyvedú
"Nie sme luza, žumpa ani osprostení občania" ohradzuje sa voči mocenskému hejtu politiky, bývalý veľvyslanec, Peter Weiss. Jeho blog, pôvodne uverejnený na webe nazory.pravda.sk prevzal na sociálnej sieti aj Vladimár Bajan a neskôr Marian... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

________________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.