Keby sa všetci naraz posr...
16 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Európska únia "hajcuje" pod kotlom svetového napätia čo to dá, ale svojich občanov nechá zmrznúť" píše na webe prvnizpravy.cz americký v Čechách žijúci publicista Erik Best.

Keby Európa dokázala niečo urobiť pre Úniu s takým odhodlaním, s akým čelí Putinovi, nepotrebovala by jeho zemný plyn, píše Erik Best.

"EÚ dokáže kúriť pod kotlom celosvetového napätia, ale svojich občanov pokojne nechá zmrznúť – alebo prípadne zahynúť vo vojnovom pekle. Dobrý vojak Švejk hovoril o padnutí v boji do roztrhania tela za cisára pána a jeho rodinu. A za čo by sa umieralo dnes? Za pofidérne európske hodnoty, ktorými sú nehorázne pokrytectvo, podpora fašizmu a nehorázna hlúposť na všetkých frontoch? To snáď nikto ani nemôže myslieť vážne..."

Keby európske kvázi elity používali mozog...

"...nepotrebovali by čeliť Putinovi. Pretože si však už používať mozog pred pár rokmi odvykli, budú najskôr musieť čeliť jeho zbraniam."

Únia pracuje na ožobračení jej občanov

"Európa, teda jej "elity", až na čestné výnimky, ktoré buď úspešne likviduje (Kurz), alebo na tom usilovne pracuje (Orbán), tvrdo maká na v lepšom prípade ožobračení svojich občanov v duchu plesnivo zelených lepších zajtrajškov, alebo v prípade horšom na svojom zničení."

Šermovanie "hodnotami"

"A pričinlivo sa Brusel pritom halí do pofidérneho hávu európskych hodnôt. Čo by mohlo budiť ironický úsmev, pokiaľ by sme to nakoniec všetci nemuseli platiť. V prípade lepšom v cenách energií a akýchsi ekologických daní, v prípade horšom likvidáciou svojich domovov."

To nie je odhodlanie, to je nenávisť...

"No ono keby sa všetci tí vojnoví štváči naraz posrali... To by bolo bioplynu..."

"Najväčšie pravdy sa zmestia do jednej vety, niekedy stačí len slovo." odkazuje americký publicista Erik Best.

Iba hlupáci a rusofóbi snívajú o vojne
Ruský veľvyslanec pri EÚ Vladimir Čižov odmietol tvrdenia, že Rusko plánuje podniknúť inváziu na Ukrajinu, ktorá by sa podľa Spojených štátov, niektorých našich štátnych úradníkov a hlavne slovenského mainstreamu a ďalších vojnoštváčov mala začať... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | TA SR/Ivan Brožík

_____________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.