Prešovskí mestskí policajti odchytávali vydru v potravinách
15 | 02 | 2022 I Ivan Mihale/tasr
Prešovskí mestskí policajti majú za sebou kuriózny výjazd do obchodu s potravinami. V jednej z predajní na Ulici 17. novembra sa v nedeľu (13. 2.) pod regálom skrývala vydra riečna. Príslušníci mestskej polície ju odchytili a bez zranení vypustili do prírody.

"Vyškolený pracovník mestskej polície zviera odchytil a umiestnil do prepravnej klietky. Keďže išlo o chránený druh, ďalší postup mestskí policajti konzultovali s pracovníkom ochrany prírody. Vzhľadom na to, že vydra nebola zranená, na základe odporúčania ju následne vypustili do voľnej prírody, mimo zastavanú oblasť, pri rieke Torysa," uviedol hovorca mesta Prešov Vladimír Tomek.

Prezidentka: Zahraničná politika nebude úspešná bez jasnej podpory doma
Bolo by ilúziou myslieť si, že slovenská zahraničná politika bude úspešná, ak nebude mať jasnú podporu doma. Práve tú dnes strácame a musíme sa o ňu znova uchádzať. Prezidentka SR Zuzana Čaputová to uviedla v príhovore na 20. ročníku Hodnotiacej... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.