Od dnes - nákupy pre všetkých
15 | 02 | 2022 I Rasťo Ekkert

Podľa vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva SR od dnes 15. februára, môžu všetky maloobchodné predajne fungovať v režime základ.

Hurá na nákupy

V praxi to znamená že, kým doteraz boli v základe len takzvané esenciálne predajne od dnes vás už nemôže nikto kontrolovať v žiadnej predajni. Takže konečne si môžete ísť kúpiť knihu, lyže, alebo hračku pre dieťa.

Otvorené aj po 22:00 h

Všetky prevádzky maloobchodu môžu podľa ÚVZ fungovať i po 22.00 h. Doteraz tak fungovali iba vybrané prevádzky, napríklad potraviny, lekárne, predajne s krmivom a iné.  Od dnes sa to vzťahuje na všetky obchody.

Neplatí to pre služby

Toto uvoľnenie zatiaľ neplatí pre prevádzky, poskytujúce služby. Znamená to, že do týchto prevádzok platí naďalej zákaz vstupu pre nezaočkovaných.

Podmienky pre organizáciu hromadných podujatí zostávajú rovnaké ako doteraz.

Bez kovid pasu si nezalyžujete

Pre hotely, vleky, bobové dráhy, kurzy, výcviky naďalej zostáva v platnosti režim OTP.

Tlačovka Smeru: Odstúpiť by mala celá vláda! (VIDEO)
Megaškandál, ktorý nemá obdobu v dejinách Slovenska! Odstúpiť by mala celá vláda, uviedol líder Smeru - SD Robert Fico na tlačovej konferencii na tému: Po tomto mal minister Mikulec odstúpiť sám. Čo bolo podľa neho jediným účelom likvidácie... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.