Ľudia zo zúfalstva štrajkujú, Kollár utužuje vzťahy na lyžiach v Simmeringu! (FOTO)
15 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Na Slovensku sú štrajky v plnom prúde a šéf parlamentu sa lyžuje v Rakúsku! Líder Sme rodina Boris Kollár sa tým dokonca pochválil na oficiálnej instagramovej stránke parlamentu!

Dostane sa Kollár z lyžovačky na Slovensko?

Minister dopravy a výstavby Andrej Doležal, nominant Sme rodina, prežíva momentálne krušné chvíle. Búria sa mu autodopravcovia.

A keďže ich podmienky doteraz neboli vypočuté rozhodli sa k ráznemu kroku. Oznamujú, že vstupujú do ostrého štrajku. Začnú vraj konať už v utorok večer, a to priamo na hraničných priechodoch!

To ale bude mať asi problém Doležalov strannícky šéf Boris Kollár. Nebude sa mať ako dostať z výletu na Slovensko! Sám Kollár sa totiž pochválil, kde trávi Valentína.

Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Zdroj: Instagram parlamentsr
Na svahu upevňuje vzťahy

"Predseda parlamentu Boris Kollár dostal na valentínsky večer od svojho kolegu, predsedu dolnej komory rakúskeho parlamentu Wolfganga Sobotku, pozvanie na večerné lyžovanie. Aj takto sa môžu upevňovať priateľské vzťahy medzi Slovenskom a Rakúskom," stálo na stránke slovenského parlamentu aj s fotkou.

Autodopravcovia začínajú ostrý štrajk
Podmienky autodopravcov vypočuté neboli. Nepochodili ani medzi ministerstvami a a inými kompetentnými osobami. Preto sa v utorok rozhodli k ráznemu kroku. Oznamujú, že vstupujú do ostrého štrajku. Začnú vraj konať už dnes večer, a to priamo na... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Takže, aby sme to zhrnuli: Na Slovensku štrajkuje už takmer každý, vláda nič nerieši, ministri ani iné kompetentné osoby nenachádzajú východiská, pomoc ľuďom je v nedohľadne... ale hlavne, že sa šéf parlamentu dobre zabáva pri nočnom utužovaní vzťahov s Wolfgangom.

Ups, zlý účet ste klikli

Z fotografie a textu na stránkach parlamentu boli zaskočení aj viacerí Slováci. "Ups, zlý účet ste klikli, toto je stránka prlamentu," napísal Martin a Karolina dodala: "Toto je oficiálna stránka slovenského parlamentu, alebo ste sa pomýlili?"

Zaklincoval to drmrxshot: "Čakal by som, že na tomto profile bude súhrn toho, čo sa dialo v parlamente a nie Kollárove výlety …"


 

Opäť protestuje „lúza“?
Pred Národnou radou Slovenskej republiky sa opäť protestovalo. Sudcovia a pracovníci súdov prišli protestovať proti pripravovanej reforme súdnictva a proti súdnej mape, ktorú presadzuje Mária Kolíková, ministerka spravodlivosti (SaS). Justiční... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.