L. Kamenický: Koalícia ničí demokraciu, odstraňuje názorových odporcov
15 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Exminister financií za Smer - SD a poslanec NRSR Ladislav Kamenický sa na svojom profile vyjadril k nedeľným politickým reláciám. Svoje vyjadrenie označil názvom: Treba sa zbaviť generálneho prokurátora a najlepšie celej opozície - Remišová, Krúpa, Klus v nedeľných reláciách.

V. Remišová (Za ľudí) sa chce zbaviť Žilinku účelovým klamstvom o tom, že vraj podporuje okupáciu 1968 - 69 odborným porovnaním dvoch zmlúv - tej s USA a okupačnej z roku 1968. GP Maroš Žilinka to jasne vysvetlil. Pani Remišová by sa mala skôr zamyslieť nad tým, prečo je text tej okupačnej zmluvy z roku 1968 podpísanej pod nátlakom pre Slovensko výhodnejší ako ten, ktorý táto koalícia odsúhlasila armáde USA.

Keď hulákalo Progresívne Slovenko
Ústavná právnička Judita Laššáková vo svojom videu hovorí o tom, čo sa udialo niekoľko dní po hlasovaní o vlastizradnej dohode s USA. A zase raz čosi pripomína. Zoznamy To, ako kto hlasoval, je po každom verejnom hlasovaní zavesené na webe NR... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Na základe diváckych otázok Remišová všetkých uistila, že tí, čo tvrdia, že Slovensko vďaka nej príde o miliardu eur klamú. Ak by ale neklamali, tak za to môžu iné ministerstvá. Nakoniec pomôže už len výhovorka na Smer.

Nevylúčila spojenie s OĽaNO

Remišová úspešne rozložila stranu Za ľudí, ktorej je predsedníčkou. Dnes je to už skôr strana bez ľudí. Koktanie a neschopnosť vylúčiť to, že by sa strana Za ľudí mala pred voľbami spojiť s OĽANO, len svedčí o tom, že Remišovej je úplne jedno, kde skončí, len za každú cenu sa chce udržať v politike. To si myslí Kamenický.

Košická IT firma SLOVENSKO IT, ktorú kúpil štát v septembri 2020, doteraz za 1 a pol roka pod patronátom Remišovej vyprodukovala len jednu apku Green pass. A to má podľa Finstatu od 50 -100 zamestnancov a skoro istotu, že dostane štátne zakázky. Strata v roku 2020 bola -1,32 milióna eur a tržby 0 eur. Počkáme si na výsledky za rok 2021 a najmä na to, čo firma za rok 2021 vyprodukovala.

Prieskum: Hlas jasne vedie, Sme rodina zostala za dverami
Podľa najnovšieho prieskumu agentúry VOX Politico. jasne vedie strana Hlas s 22 %, na druhom mieste je SaS 15% a na treťom Smer s 13. percentami. Podiel rozhodnutých voličov bol 51,3%. Kto ešte by sa dostal do parlamentu Podľa tohto prieskumu by... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Hulvát Krúpa

Bohorovné, nadradené a až hulvátske správanie poslanca KRÚPU v relácii RTVS naznačuje nejaký problém v jeho osobnostnej výbave. Mal by si uvedomiť, že keď po najbližších voľbách (verím, že predčasných) už nebude v parlamente, na tieto „brilantné“ vystúpenia ľudia nezabúdajú a budú ho podľa toho aj posudzovať.

Podľa Kamenického bol čerešničkou na torte nedeľných vystúpení štátny tajomník Klus z SAS, ktorý by začal riešiť škandál okolo NAKA a Mikulca, ktorý sa mu vraj nepozdáva, tým, že by najskôr odvolal Maroša Žilinku.

Chcú nastoliť diktatúru

Stačí sa zbaviť len Žilinku, SMERu, zostatku opozície a tejto hrôzovláde už nikto nezabráni šíriť na Slovensku ich „demokraciu“ zatvorených úst, chaotických rozhodnutí a nezmyselných príkazov. Toto je podľa kamenického diktatúra.

Protesty v Bratislave pokračujú, tvoria sa kolóny
Bratislavskí policajti aj v utorok monitorujú a dohliadajú na bezpečnosť vodičov v súvislosti s protestným zhromaždením autodopravcov. Rožňavská ulica je v súčasnosti v pravom jazdnom pruhu v smere do Bratislavy neprejazdná, v uvedenom úseku sa... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.