Keď hulákalo Progresívne Slovenko
15 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Ústavná právnička Judita Laššáková vo svojom videu hovorí o tom, čo sa udialo niekoľko dní po hlasovaní o vlastizradnej dohode s USA.

A zase raz čosi pripomína.

Zoznamy 

To, ako kto hlasoval, je po každom verejnom hlasovaní zavesené na webe NR SR. "Zoznam, ktorý sa po hlasovaní objavil na internete bol s najväčšou pravdepodobnosťou skopírovaný práve odtiaľ," pripomína právnička s tým, že dokonca v minulosti poslanci patriaci k aktuálnej vládnej koalícii bojovali za to, aby sa hlasovania zverejňovali. Na dôkaz toho prikladá video, kde PS, Spolu a KDH horlia práve za transparentnosť. 

Pani prezidentka stále mlčí

6. februára svojim podpisom dohodu ratifikovala a tým SR zaviazala na 10 plus 1 rok. Ako sa Zuzana Čaputová postaví k otázke zverejnenia hlasovania poslancov a k tým protestom na adresách poslancov, hlasujúcich za. V kontexte videa je jasné, že ona, človek, pochádzajúci z PS s tým nemôže mať problém.

Vtedy to nevadilo?

J. Laššáková sa v čase, keď PS a spol. demonštrovali pred domom J. Haščáka, postavila proti. Nech protestujú pred jeho kanceláriou, pred Pentou. Nie na súkromnej adrese. Teraz sa J. Laššáková pýta, či to dnes vadí. 

Podarí sa obnoviť jediné štátne kúpele? (FOTOGALĚRIA)
Pobyt v bazéne za zvukov stíhačiek pristávajúcich na neďalekom vojenskom letisku. Posedenie v parku s vojenskou technikou US Army preháňajúcou sa po okolitých cestách-necestách. Alebo akú predstavu má o obnovených kúpeľoch Sliač minister... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Trestné oznámenie Tomáša Šudíka

Poslanec OĽaNO je tak veľmi proti šíreniu poplašných správ, že jednu sám šíri. A síce vo svojom statuse (nájdete ho tu) hovorí, že túto dohodu dojednávala predchádzajúca vláda. Bola to teda vláda pod vedením Igora Matoviča? - "nachytala" pána poslanca ústavná právnička. Zároveň mu ďakuje za presné informácie o tom, kto zmluvu v tomto znení dojednal. 

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.