Gen. Jozef Viktorín: Nemôžeme vajatať
15 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Takže, ako má občan tomu rozumieť?" Pýta sa na sociálnej sieti gen. Jozef Viktorín (Republika). A odkazuje otázkou na konanie vlády. Na zhoršujúcu sa životnú úroveň, ale aj na podpísanie dohody o obrannej spolupráci s USA.

Podľa gen. Viktorína nemôžeme vajatať. Stačí vedieť, kam chceme patriť. Svoj postoj a názor vysvetlil gen. Viktorín na sociálnej sieti.

"To, čo nám ponúka táto vláda, je len výsmech a neúcta. Neúctu cíti občan na každom kroku. Lebo jeho život sa stáva ťažším a je plný nepríjemných prekvapení," píše gen. Viktorín na sociálnej sieti. A ako príklad uvádza napríklad zdražovanie základných životných potrieb, elektriny, plynu a úroveň zdravotnej starostlivosti, ktorá sa podľa neho blíži v mnohých prípadoch k beznádeji.

K tejto bezútešnej situácii v akej podľa neho sme, sa podpíša dohoda o obrannej spolupráci s USA. Dohody podobného typu podľa gen. Viktorína Slovenská Republika vonkoncom nepotrebuje. A ani argumenty, ktorými sa dohoda obhajuje, pretože podľa Viktorína ide o jasné a zreteľné zavádzanie s kamenným výrazom.

Keď hulákalo Progresívne Slovenko
Ústavná právnička Judita Laššáková vo svojom videu hovorí o tom, čo sa udialo niekoľko dní po hlasovaní o vlastizradnej dohode s USA. A zase raz čosi pripomína. Zoznamy To, ako kto hlasoval, je po každom verejnom hlasovaní zavesené na webe NR... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Nemôžeme vajatať

"Povedzme si, že tu ide o samostatné procesy, ktoré majú len jeden spoločný menovateľ, a to je Made in USA. Nič menej, nič viac. Ďalší argument, že OS SR musia byt modernizované, je v poriadku. Nebyť toho spoločného menovateľa. Naša bezpečnosť si totiž vyžaduje jasnú stratégiu, ktorá bude pomáhať SR a jej občanovi a nie niekomu, ktorý má geopolitické záujmy škodiace SR a ohrozujúce našu suverenitu," vysvetľuje generál.

Gen. Viktorín je presvedčený, že nemôžeme vajatať. "Toto je o nás, o ľuďoch, ktorí vieme kto sme a kde patríme," dodáva. 

Myslí si, že schopnosť súčasných predstaviteľov koalície dehonestovať človeka, politických protivníkov je hodná ich mentálnej úrovne, vzdelania a kultúry.

"Ľudia ako Naď, Krupa, Majer a Klus sa môžu živiť iba v mimovládnych organizáciách platených našimi spojencami zo západu. Paradox? Nie! Tvrdá realita. Tí, ktorí sa vydávajú za našich priateľov, napomáhajú prieniku nebezpečných ľudí, a tým pádom rozkladu spoločnosti," vysvetľuje Viktorín ďalej.

Je presvedčený aj o tom, že ľudia ako Soros alebo Gulen, budú vždy na strane jastrabov a vojnových štváčov a nie na strane mierotvorcov a mierumilovných ľudí. A úsilie hnutia Republika je preto nasmerovaná na občana, na riešenie jeho problémov a na posilnenie jeho hrdosti k Slovenskej republike," dodáva v závere príspevku na sociálnej sieti.

Žurnalistika je mŕtva, nech žije vojnová propaganda a militantné šialenstvo!
Nikto nemá väčšiu moc ako médiá! A s mocou musí byť spojená zodpovednosť. A principiálnosť. V opačnom prípade ide o zbraň hromadného ničenia. Nie nadarmo sú médiá tak lukratívnou investíciou pre tých najmocnejších, zamýšľa sa na sociálnej sieti... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.