Andrej Danko(SNS): Prezidentka sa im musí ospravedlniť!
15 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Andrej Danko (predseda SNS) hoci nie je v parlamente, stále sleduje dianie na politickej scéne a vyjadruje sa k nemu. 

Tentokrát ho zaujalo vystúpenie prezidentky Čaputovej.

Čo ho prekvapilo

A. Danko cituje prezidentku: ,,Predsunutú prítomnosť spojeneckých síl na našom území nám nediktuje Washington či centrála NATO – je v našom záujme, pretože tým posilníme našu obranyschopnosť a pomôžeme našim ozbrojeným silám zaplniť medzery v spôsobilostiach.”

Je toto normálne?

"Je šialené, ak prezidentka Slovenskej republiky Najvyššia veliteľka Ozbrojených síl vo svojom prejave pred zahraničnými diplomatmi prizná nespôsobilosť slovenských vojakov. Vlastne verejne povedala, že naši vojaci sú neschopní a potvrdila definitívne prítomnosť cudzích ozbrojených síl," konštatuje A. Danko. "Prezidentka Čaputová svojím postojom len ukazuje, že slúži cudzím záujmom a spláca svojimi službami a vyhláseniami záväzky svojim sponzorom. Žiaden prezident v histórii si nedovolil tak verejne ponížiť Ozbrojené sily Slovenskej republiky."

Je na Slovensku ešte niekto vôbec nestranný?
O slobode N. Bődőra bude čoskoro rozhodovať Najvyšší súd (NS). Stane sa tak po tom, čo ho v polovici januára prepustil Špecializovaný trestný súd (ŠTS). Za kauzu Valčeky však prokurátor žiada jeho väzbu. Bődőr namietal A rovno všetkých troch... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Eka Balašková

Nesmieme zabudnúť

"Vyzývame ju, aby sa vojakom bezodkladne ospravedlnila. Veríme, že o dva roky skončí ako prezidentka Slovenskej republiky vo svojej funkcii. Nesmieme však nikdy zabudnúť, ako táto žena poškodila záujmy Slovenskej republiky a reputáciu prezidentského úradu." Uzatvára Andrej Danko.

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Ako to je na tom našom dvore
Asi každý viac, či menej sledujeme aj svetové dianie. Pri čo len základnej potrebe prehľadu sa tomu nevyhneme. Organizácia spojených národov by mala byť autoritou, ktorá práve tie "národy" dokáže "umravniť". Kúsok histórie OSN bola založená v... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Eka Balaskova