Aktuálne: Dnes blokovali dopravu aj poľnohospodári. Kde?
15 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Konkrétne na horskom priechode Dargov, v obci Košický Klečenov. 

Poľnohospodári žiadajú odstúpenie ministra pôdohospodárstva Samuela Vlčana (OĽaNO) a žiadajú o stretnutie s premiérom Eduardom Hegerom.

Začali krátko po deviatej

Stránka KošiceZoznam.sk informuje, že protest sa začal blokovaním priechodu pre chodcov v okolí pamätníka víťazstva. Neskôr dopravu spomaľovali pomalou jazdou poľnohospodárskych mechanizmov. Na celý protest dohliadala polícia. 

Odporúčanie polície

“V súvislosti s protestným zhromaždením na horskom priechode Dargov polícia odporúča vodičom, smerujúcim z Košíc na Michalovce, ale aj z opačného smeru – smerom na Košice, aby využili alternatívnu trasu (cez Slanec), aby tak predišli zdržaniu a vyhli sa kolónam. Polícia situáciu na horskom priechode monitoruje, v prípade potreby bude adekvátne a v zmysle zákona reagovať,” informovala policajná krajská hovorkyňa Lenka Ivanová.

Hnutie Socialisti.sk podporuje požiadavky autodopravcov
Hnutie Socialisti.sk podporuje protest autodopravcov, ktorý sa presunul do hlavného mesta. Požiadavky autodopravcov sú jasné a Artur Bekmatov, predseda hnutia, sa s nimi stotožnil. Uviedol to na sociálnej sieti. Okamžité zníženie spotrebnej dane z... Čítať ďalej
15 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.