Veronika už zase, ako srnka, na ktorú v noci zatrúbi vlak
14 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

V nedeľnej relácii Na telo s Michalom Kovačičom pani podpredsedníčka vlády Veronika Remišová zase raz hviezdila. Nekompetentnými odpoveďami.

A presne z toho už tradične obviňovala svojho súpera v diskusii. Tentokrát Juraja Blanára.

Divácka otázka

Je tradíciou, že na záver relácie moderátor M. Kovačič kladie hosťom divácke otázky. Jedna z nich smerovala na Veroniku Remišovú, či sa vráti "do Matovičovho košiara", teda či rozpustí de facto mŕtvy projekt Za ľudí. „Momentálne o tom nie je úvaha. Ani v strane o tom neuvažujeme,“ odpovedala Remišová: „Ja verím, že aj vďaka našej práci budeme mať dosť percent na to, aby sme išli samostatne." Jej odpoveď však bola rozpačitá, pani ministerka bola otázkou evidentne zaskočená. Sebavedomý J. Blanár (Smer-SD) si na jej adresu zaironizoval: „To sú jednoznačné odpovede, ktoré mi vyčítala pani Remišová pred tým.“

Bolo to práve OĽaNO,

kto tento zázrak našej politickej scény vyprodukoval. V roku 2019 však Veroniku Remišovú zlákal projekt Andreja Kisku s názvom Za ľudí, ktorý v súčasnosti nemá takmer žiadnu podporu ako v parlamente, tak ani vo verejnosti. 

Blázni v parlamente opäť úradujú – načo chrániť, všetko zbúrajme
„Pamiatkari volajú o pomoc, ale vláda ich ignoruje. Podľa nového zákona sa majú z pamiatkových úradov stať stavebné. Spojili sme sa v ich mene, aby sme ich podporili – ochrancovia kultúrneho dedičstva, správcovia hradov, vlastníci a správcovia... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.