Miss Európsky parlament? Ďuriš Nicholsonová zmenená na nepoznanie!
15 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Vie ako zaujať! Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová šokovala svojou najnovšou fotografiou. Bez dredov s výrazným make up-om by ste ju ani nespoznali. Vyzerá o desťročie mladšie! Ako je to ale v skutočnosti?

Miss Európsky parlament

Ďuriš Nicholsonová sa v minulosti postarala o rozruch svojimi extravagantnými účesmi či okuliarmi. Tentokrát však zverejnila fotku, na ktorej by ju mnohí jej fanúšikovia nespoznali, píše portál 1pluska.sk.

Tentokrát však politička na sociálnu sieť pridala fotografiu, ktorou zrejme mnohým vyrazila dych. Má na nej totiž výrazný make up, zväčšené pery a chýbajú na nej aj jej dredy, ktoré má už dlhší čas. "Poďme hovoriť o ženách, ale aj o všadeprítomnom kulte krásy, o INSTA svete, o tom, ako sa ženám starne," napísala do popisu fotky, na ktorej ukázala svoj "vylepšený" vzhľad.

Zdroj: IG Lucia Ď. Nicolsonová
Lucia Ďuriš Nicholsonová
Lucia Ďuriš Nicholsonová
Reprofoto FB
Lucia Ď. Nicholsonová so synom, Zdroj: FB L. Ď. Nicholsonovej
Europoslankyňa Lucia Ďuriš Nicholsonová rozpovedala šokujúci príbeh o predávaní potvrdení o očkovaní. Zdroj: FB / Lucia Ďuriš Nicholsonová
Lucia Ďuriš Nicholsonová
Lucia Ďuriš Nicholsonová
Zdroj: TASR
Lucia Ďuriš Nicholsonová
Lucia Ďuriš Nicholsonová
Nie je všetko zlato, čo sa bliští

Europoslankyňa totiž len nedávno na sociálnej sieti otvorila tému ženskej krásy. "Podľa štúdií, až 53% dievčat vo veku 13 rokov je nespokojných so svojím telom! V sedemnástich rokoch sa toto číslo ešte zvyšuje na 78%. Až 45% tínedžeriek zvažuje kozmetický zákrok," napísala začiatkom februára.

A tak jednoducho europoslankyňa vylepšila svoju fotku pomocou filtra a predviedla, že nie každá miss na sieti tak v skutočnosti aj vyzerá. Bolo by naozaj dobré, ak by si dievčatá z toho vzali ponaučenie.

Nemohol už počúvať vlastné ... slová?
Ján Gordulič bol tvárou internetovej relácie Ťažký týždeň šesť rokov. Prednedávnom z postu moderátora znechutený odišiel. Sám tvrdí, že je znechutený. Poštár Janko Mnoho ľudí ho poznalo z verejnoprávnej televízie, ako poštára, ktorý v červenej... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.