T. Taraba: Za prácu pre národ také zlé čísla?
13 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Poslanec NRSR a predseda strany Život Tomáš Taraba na svojom facebookovom profile zverejnil graf, ktorý dnes v relácii Na telo prezentovala TV Markíza. Išlo o dôveryhodnosť ministrov súčasnej vlády.

Zároveň si Taraba neodpustil štipľavú poznámku na jednotlivé percentá dôvery a nedôvery súčasných ministrov. Tie prezrádzajú absolútne zlyhanie koalície z hľadiska dôveryhodnosti občanov.

I. Melicher: Koalícia znásilnila parlament
Mladý sociálny demokrat Igor Melicher na svojom facebookovom profile napísal: Ak zradíš vlasť, čakaj, že na teba budú ľudia ukazovať prstom. To sa presne dnes deje 79 koaličným poslancom. Venoval sa tak situácii, ktorá nastalo po tom, čo poslanci... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ján Papuga

„Musí to byť nadľudský výkon, byť takto nenávidený, ako opäť ukázal dnešný prieskum, a zároveň sa tváriť, že funkciu vykonávate pre ľudí,“ uviedol v statuse.

Podľa prieskumu je najdôveryhodnejším ministrom minister životného prostredia Ján Budaj s len cca 34 %. Najmenej dôvery získal minister financií Igor Matovič (18 %).

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog. Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.