Slovensko ešte nemalo vládu, ktorú by ľud tak nenávidel
13 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Ak sa vláda bojí ľudu, to je demokracia. Ak sa ľud bojí vlády, to je tyrania. Takto trefne opísala spoločnosť vo svojom statuse na sociálnej sieti politička Anna Belousovová.

Ochrana pred vlastným ľudom?

Podľa národniarky to však poslanci a členovia strán vládnej koalície majú asi prehodené naopak. Pretože kvôli zverejneniu zoznamu poslancov, ktorí hlasovali za obrannú dohodu s USA  jedni chcú podávať trestné oznámenia, druhí sa boja o svoju bezpečnosť a požadujú ochranku, ďalší pán poslanec v záchvate strachu dokonca žiada zvolať Bezpečnostnú radu štátu, konštatuje Belousovová.

"Poplach má aj koalíciou ovládaná polícia. Príslušné krajské riaditeľstvá Policajného zboru vraj prijali adekvátne bezpečnostné opatrenia. Tým, ktorí majú inak plné huby demokracie sa zrazu nepáči, keď majú znášať jej dôsledky. Čo také strašné sa vám stalo páni zástupcovia ľudu?!," páta sa politička.

Žiadne štátne tajomstvo

Upozorňuje, že "vaším zamestnávateľom sú občania SR a keďže vás platia zo svojich daní, majú právo vedieť, ako ste menovite hlasovali".

Prestaňte z občanov robiť idiotov!
"Prekáža vám, že sú ľudia nespokojní a stále radikálnejší? Jednoduché - prestaňte z nich robiť idiotov!" Radí stúpencom súčasnej moci a protagonistom mainstreamu na sociálnej sieti Juraj Draxler. "Každý kaviarenský prdík do plienky je o morálke.... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Podľa národniarky to, že pri menách boli uvedené aj miesta bydliska, nie je predsa prezradenie štátneho tajomstva a zástupcovia ľudu, t.j. poslanci nie sú agenti tajnej služby, aby nemohli byť tieto údaje zverejnené.

Naozaj pekné vysvedčenie!

"Ak vás musí pred národom chrániť polícia, ak sa musíte skrývať ako krysy, namiesto podávania trestných oznámení sa radšej zamyslite nad sebou a svojim konaním!"

Belousovová hodnotí, že v histórii Slovenska ešte nebola vláda, ktorú by tak ľud nenávidel. "To je VAŠE a nie naše vysvedčenie! Namiesto vyhrážok represiami by ste to mali radšej zabaliť. Nebudete mať toľko policajtov, aby ste ich poslali na všetkých, ktorí vám chcú dať padáka."

"A nakoniec: aj tí policajti sú len ľudia, ako my ostatní a majú vás už asi tiež plné zuby. Nebudú chrániť gaunerov a biť slušných ľudí...," uzavrela Belousovová.

Šutaj Eštok: TOTO je ten najväčší podvod na Slovákoch!
Vládna koalícia pripravila ten najväčší podvod na ľuďoch! Rozohnil sa pri svojej reči v parlamente hlasák a opozičný poslanec Matúš Šutaj Eštok. Páni, 600 tisíc ľudí, ktorí sa podpísali pod petíciu za referendum, si želá odchod súčasnej vlády, nie... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.