Nemohol už počúvať vlastné ... slová?
14 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Ján Gordulič bol tvárou internetovej relácie Ťažký týždeň šesť rokov. Prednedávnom z postu moderátora znechutený odišiel.

Sám tvrdí, že je znechutený.

Poštár Janko

Mnoho ľudí ho poznalo z verejnoprávnej televízie, ako poštára, ktorý v červenej mikine nosil ľuďom pozvánky na stretnutia s niekým, kto ich chcel vidieť. Sám v niekoľkých rozhovoroch priznal, že toto sa s ním "tahá" ešte aj dlhé roky po skončení konkrétnej relácie. 

Ťažký týždeň zakladal

Od "poštárskych" čias však založil niekoľko viac, či menej úspešnách projektov a Ťažký týždeň bol jedným z nich. Pred časom však odišiel a nechal miesto Jakubovi Gulíkovi. Čo ho tak veľmi znechutilo?

Jakub Gulík - nová tvár Ťažkého týždňa / FB Ťaždý týždeň

Prečo teda?

„Vyšli prvé diely našej šou s novým moderátorom. Po mesiacoch ťažkého rozhodovania, váhania, premýšľania, dohadovania a skúšania prichádza moment, ku ktorému som smeroval už dlhšie. Končím v Ťažkom týždni,“ informoval J. Gordulič. „Reláciu som vytvoril a potom produkoval, režíroval a moderoval šesť rokov. Aj keď boli momenty, ktoré boli otravné a náročné, počas drvivej väčšiny času ma robiť Ťažký týždeň bavilo a napĺňalo. V poslednom čase to však už tak vždy nebolo,“ priznal, no napriek tomu chce, aby "jeho dielo" pokračovalo.

Na Mekyho spomína aj táto žena
Ak vám hneď napadlo meno kráľovnej slovenského popu Mariky Gombitovej, tak ste trafili klinec po hlavičke. Lebo práve ona ho sprevádzala celou kariérou a svojho času obaja veľmi nesmelo priznali, že "tam" bola aj nejaká tá iskra. "Našli sa" v... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Eka Balaskova
?session=true

Z čoho bol znechutený?

Sledovanosť, aj spôsob, akým relácia komunikovala, ho bavili a tešili, ale inak: „Ja som stále viac znechutený z každodenného sledovania spoločenskej situácie, káuz, debilít, zavádzania a amorálnosti a čoraz častejšie sa mi o tom nechce čítať, pozerať sa na to, a už vôbec nie rozprávať. Potrebujem prestávku. Zároveň však nechcem, aby ju mal Ťažký týždeň,“ vysvetlil dôvod toho, prečo odišiel. 

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.