Trnava bude zajtra bojiskom?
12 | 02 | 2022 I TA SR/Ivan Brožík

Trnava: Polícia sa pripravuje na nedeľné derby, Kollárovu ulicu uzavrú - informuje TA SR

Trnavská polícia sa pripravuje na futbalové derby v Trnave. Zápas Fortuna ligy medzi futbalovými klubmi FC Spartak Trnava a FC DAC 1904 Dunajská Streda je naplánovaný na nedeľu (13. 2.) so začiatkom o 17.00 h.

Policajti budú v uliciach Trnavy dohliadať na verejný poriadok počas zápasu, ako aj pri presune fanúšikov hosťujúceho tímu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Upozornenie

Z bezpečnostných dôvodov bude na nevyhnutne potrebný čas pred začiatkom zápasu a po jeho ukončení čiastočne uzavretá Kollárova ulica. Polícia žiada vodičov, aby rešpektovali pokyny policajných hliadok. „Upozorňujeme fanúšikov a návštevníkov futbalového zápasu, aby sa vyhli nešportovému správaniu a dodržiavali pandemické opatrenia,“ vyzvala Antalová. Informuje TA SR.

Becík: To musím Denníku N VYSVETĽOVAŤ pojem zastupiteľská demokracia?
Chcel by som sa poďakovať Denníku N. Otvoril mi oči tým, že mi ukázal, čoho sa poslanci bytostne boja - boja sa ukázať tváre a mená! Potešil sa na facebooku hlasák a starosta Dvorov na Žitavou Branislav Becík. Mainstreamové médium si ho totiž... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

______________________

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.