Saková o Mikulcovi: Už dávno svoj rezort nezvláda! Alebo bude zase zatĺkať?
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Dôvodov na odvolanie ministra je viac ako dosť! Hlas sa jednoznačne postavil na stranu Smeru, ktorý sa chystá podať návrh na odvolanie ministra vnútra Romana Mikulca.

"Hlas podporí vyslovenie nedôvery ministrovi vnútra Romanovi Mikulcovi, ktorý predložia naši opoziční kolegovia. Mikulec už dávno nezvláda svoj rezort," vyhlásila jeho predchodkyňa a opozičná poslankyňa Denisa Saková na sociálnej sieti.

Tých dôvodov na odvolanie ministra podľa poslankyne videli spolu s verejnosťou za dva roky jeho pôsobenia na ministerstve vnútra viac ako dosť!

Svojvôľa v policajnom zbore

"Nešlo len o zlyhania pri úmrtí generála Lučanského, či vojnu policajtov, ktorej sme svedkami prakticky od nástupu pána Mikulca do funkcie, ale najmä jeho postoj, kde si mýli pán minister "voľné ruky pre policajtov" so svojvôľou v policajnom zbore," konštatuje exministerka.

Poslanec Kéry: Mikulcova polícia? Žiadne voľné ruky, ale presné inštrukcie!
Dôvodov na odvolanie Mikulca je viacero! V diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy sa takto vyjadril poslanec Marián Kéry (Smer-SD). Naopak minister vnútra má aj naďalej dôveru predsedníčky poslaneckého klubu SaS Anny Zemanovej. Čo by však podľa nej... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Momentálne podľa Sakovej dochádza k deštrukcii v celom policajnom zbore. Do výsluhového dôchodku odchádza čoraz viac skúsených policajtov, ktorí sú demotivovaní z pomerov a z riadenia policajného zboru.

Pán minister bude zase zatĺkať?

"Navyše, dnes sa objavili v médiách nové informácie, že obvinených elitných vyšetrovateľov zo známych káuz, kde vystupovali "univerzálni svedkovia", mal kryť policajný exprezident Kovařík aj minister Mikulec. Pán minister bude zase zatĺkať, že on o ničom opäť nevie, lebo má polícia voľné ruky?" Ukončila Saková status otázkou.

Páni si dali "do zubov" Borguľa versus Naď
Začalo sa to bežným statusom poslanca Martina Borguľu (SME - rodina a pracuje srdcom) na sociálnej sieti. Aj keď, celkom nie je bežné, že koaličný poslanec si podá koaličnú politiku. "Americká vyjednávacia metóda obrannej zmluvy, tzv. “rýchle... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.