Poslanec Kéry: Mikulcova polícia? Žiadne voľné ruky, ale presné inštrukcie!
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Dôvodov na odvolanie Mikulca je viacero! V diskusnej relácii RTVS Sobotné dialógy sa takto vyjadril poslanec Marián Kéry (Smer-SD). Naopak minister vnútra má aj naďalej dôveru predsedníčky poslaneckého klubu SaS Anny Zemanovej. Čo by však podľa nej už nebolo vôbec v poriadku?

Smer sa chystá podať návrh na odvolávanie

Ak bude podaný návrhu na odvolanie ministra Mikulca, SaS pozve ministra na klub. Podľa Zemanovej má opozícia plné právo na to, aby takýto návrh podala. 

"Postavíme sa mu čelom. Keď bude takýto návrh v pléne podaný, prizveme si ministra Mikulca," povedala. Pýtať sa ho budú na detaily a námietky, ktoré mu opozícia vyčíta, píše portál 1pluska.sk.

Zdôraznila však, že minister aj polícia majú jej dôveru. Zároveň ubezpečila, že veci sa budú vždy vyšetrovať bez ohľadu na to, či sa budú týkať členov koalície alebo opozície. Priznala však, že ak by sa niektoré podozrenia potvrdili, nebolo by to v poriadku.

Insitnému financmajstrovi prepad tržieb v obchodoch u nás neprekáža, mal by vrátiť diplom, keby ho mal!
Obchodníci zo severu SR hlásia 30-percentné výpadky tržieb, dosahy môžu byť väčšie. Minister financií pri zmienke o znížení DPH na potraviny aj u nás iba pokrčí ramenami a ironicky odpovie, že nech. (Inými slovami) Obchodné reťazce aj podľa... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Žiadne voľné ruky, ale presné inštrukcie, čo majú robiť

Opozičný poslanec parlamentu Kéry si však myslí, že šéfovi rezortu vnútra sa nedá dôverovať. Je presvedčený, že ak bude Mikulec naďalej ministrom, policajti nebudú mať "voľné ruky a budú dostávať presné inštrukcie, čo majú robiť".

Tvrdí, že je viacero dôvodov, pre ktoré by mal byť minister odvolaný. Veriť sa podľa neho nebude dať ani polícii, ak vo funkcii bude dočasne poverený prezident Policajného zboru Štefan Hamran.  

Zverejniť verejne dostupnú informáciu na Slovensku je vraj fašistické (video)
"Nechcem vás otravovať ešte aj cez víkend" začína vcelku s úsmevom svoj video príhovor, ktorý je súčasťou tohto článku, predseda strany Smer Robert Fico. Človek by sa aj pousmial, ale pri počúvaní ďalších konštatovaní by to bol už smiech skôr cez... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Zdieľať tento článok