Murín o Washingtone: Teraz sa boja toho, čo sami vyvolali!
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Sami sa odhalili! Skonštatoval v statuse na sociálnej sieti publicista a dramatik Gustáv Murín na margo eskalácie napätia na Ukrajine. 

Už len štyri dni? Z Urajiny už aj Slovensko stiahlo rodiny diplomatov a Washington má dokonca presný termín ruskej invázie. Len Rusko stále nevie o čom je reč a Ukrajina sama varuje pred zbytočnou panikou.

"Najskôr z Washingtonu vyfabrikovali absurdnú "hrozbu" - veď v skutočnosti kyjevská vláda plánovala napadnúť Luhanskú a Danbaskú republiku a ruské vojská na hraniciach sú na ochranu miestneho obyvateľstva pred fašistickými neregulárnymi teroristami z ukrajinského Pravého sektora, - potom spolu so spojeneckými mopslíkmi začali na Ukrajinu voziť zbrane a teraz sa boja toho, čo sami vyvolali," upozorňuje Murín.

"V konečnom dôsledku na to doplatia sami Ukrajinci, ktorých len využili ako obetného baránka," trafil klinec po hlavičke spisovateľ.

Vedia USA a NATO, u koho končia ich zbrane na Ukrajine?
Dodávky zbraní a vybavenia Ukrajine budú pokračovať, Spojené štáty nemajú v úmysle ich zastaviť, vyhlásil americký minister zahraničia Antony Blinken, informujú prvnizpravy.cz. Šéf americkej diplomacie Antony Blinken počas tlačovej konferencie... Čítať ďalej
12 | 02 | 2022 | Ingrid Vrabcová

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.