Nebudete mať na každého vášho odporcu dosť policajtov!
12 | 02 | 2022 I Ján Papuga

Bývalá politička Anna Belousová v súvislosti so zverejňovaním mien poslancov NRSR, ktorí hlasovali za obrannú dohodu s USA, uverejnila na svojom Facebooku status. Na základe toho sa po celom Slovensku objavujú na adresách bydlísk týchto poslancov nápisy o ich vlastizrade.

„Ak sa vláda bojí ľudu, to je demokracia. Ak sa ľud bojí vlády, to je tyrania,“ píše na začiatku Belousovová. Poslanci a členovia strán vládnej koalície to majú podľa nej prehodené naopak, pretože kvôli zverejneniu zoznamu poslancov, ktorí hlasovali za tzv. obrannú dohodu s USA chcú podávať trestné oznámenia, požadujú ochranku, dokonca žiadajú zvolať Bezpečnostnú radu štátu.

Vážne zistenia zo správy Generálnej prokuratúry. Vláda musí padnúť!   
Generálna prokuratúra SR (GP) uverejnila šokujúce uznesenie, z ktorého je zrejmé, že časť vyšetrovateľov NAKA možno plní úlohy spojené s pokynmi z politických kruhov. V prepisoch rozhovorov vyšetrovateľov NAKA sa dokonca hovorí o potrebe zničiť... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Príslušné vládou riadené krajské riaditeľstvá Policajného zboru vraj prijali adekvátne bezpečnostné opatrenia. Tým, ktorí majú inak plné „huby“ demokracie sa zrazu nepáči, keď majú znášať jej dôsledky.

Ľudia sú vašimi zamestnávateľmi

„Čo také strašné sa vám stalo páni zástupcovia ľudu?! Vaším zamestnávateľom sú občania SR, a keďže vás platia zo svojich daní, majú právo vedieť, ako ste menovite hlasovali! To, že pri menách boli uvedené aj miesta bydliska, nie je predsa prezradenie štátneho tajomstva a zástupcovia ľudu, t. j. poslanci, nie sú agenti tajnej služby, aby nemohli byť tieto údaje zverejnené,“ píše Belousovová.

Rozzúrený Kaliňák - demokracia je už dávno v kanáli
„Slovenská krajina ako demokratická republika prestala existovať. Po tom, čo ste sa všetci mali možnosť oboznámiť s rozhodnutím Generálnej prokuratúry o správoplatnení obvinenia niektorých príslušníkov NAKA a mohli ste si prečítať o úkonoch,... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Radí im, aby sa namiesto podávania trestných oznámení, radšej zamysleli nad sebou a svojím konaním. V histórii Slovenska nebola vláda, ktorú by tak ľud nenávidel. Podľa nej by to mali namiesto vyhrážok represiami radšej „zabaliť“.

„Nebudete mať toľko policajtov, aby ste ich poslali na všetkých, ktorí vám chcú dať padáka.

A nakoniec: aj tí policajti sú len ľudia ako my ostatní a majú vás už asi tiež plné zuby. Nebudú chrániť gaunerov a biť slušných ľudí...“ končí svoj text expolitička.

Začala sa lovecká sezóna na poslancov! Varuje M. Kollár a žiada ochranu
Tu býva vlastizradca! Tak takéto plagáty sa začali objavovať na domoch poslancov, ktorí v parlamente hlasovali za obrannú zmluvu so Spojenými štátmi. Jeden z nich, nezaradený poslanec Miroslav Kollár (Spolu), žiada premiéra, aby konal. Mená aj s... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.