Kráľovná trapasov Romana Tabák opäť prekvapuje! Neuveríte, akú kandidatúru zvažuje
12 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Tak toto je gól! Bývalá tenistka a poslankyňa OĽaNO Romana Tabák sa preslávila skôr škandálmy, ako serióznou prácou v parlamente. Po kúpaní v tatranskom potoku, "obchytkávaní" Suju na pôde Národnej rady SR a iných prešľapoch vyšla na povrch ďalšia šokujúca novinka. 

Prekvapivá kandidatúra

Poslankyňa za hnutie OĽANO Romana Tabák má zvažovať kandidatúru na starostku bratislavského Starého Mesta, informuje portál 1pluska.sk.

Samotná poslankyňa tvrdí, že svoju kandidatúru nevylučuje ani nepotvrdzuje. Všetko sa podľa jej slov dozvieme v správny čas.

Kandidatúru na starostov v komunálnych voľbách a voľbách do orgánov samosprávnych krajov už ohlásilo niekoľko známych mien. Voľby si v Bratislave chce zopakovať súčasný primátor Matúš Vallo a o svoj post sa opäť uchádza aj predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba. Môže sa modliť, aby voliči do októbra zabudli na fiasko s Arrivou.

E. Kaliňák: TOTO Čaputovej nevadí?
K dnešnej vážnej téme a obvineniam sa rázne postavil aj Erik Kaliňák (SMER-SD), ktorý priamo oslovil prezidentku prostredníctvom sociálnej siete a venoval jej úderný status. "PANI PREZIDENTKA, UŽ NEMÔŽETE LEN CITLIVO VNÍMAŤ! Pani prezidentka, zo... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Trapas za trapasom

Bývalá tenistka a koaličná poslankyňa Tabák by si takúto kandidatúru vyskúšala po prvý raz. Tá sa v minulosti stala terčom kritiky hneď za niekoľko svojich trapasov a prešľapov.

Zverejnila napríklad fotografiu, na ktorej sa v plavkách kúpe v tatranskom potoku, recitovala Otčenáš v parlamente, či sa tak tlačila na poslanca NR SR Miroslava Suja pri rečníckom pulte, že ju šéf parlamentu Kollár musel vyzvať, aby svojho kolegu "neobchytkávala" a prerušil schôdzu.

Nebolo to prvé prekvapenie Tabák tento týždeň

Naposledy prekvapila aj svojim hlasovaním. Keď za 9. februára hlasovalo za obrannú zmluvu s USA, Tabák bola proti.

Či teda uvidíme veselú, mladú poslankyňu ako starostku Starého Mesta Bratislava, je ešte vo hviezdach. Ale už dopredu konštatujeme - všetci tam vo hviezdach pomáhajte mestskej časti.

Začala sa lovecká sezóna na poslancov! Varuje M. Kollár a žiada ochranu
Tu býva vlastizradca! Tak takéto plagáty sa začali objavovať na domoch poslancov, ktorí v parlamente hlasovali za obrannú zmluvu so Spojenými štátmi. Jeden z nich, nezaradený poslanec Miroslav Kollár (Spolu), žiada premiéra, aby konal. Mená aj s... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.