Facebook zablokoval Ľuboša Blahu!
11 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Najčerstvejšía informácia zo stranickej stránky Smer- SD. Ľuboša Blahu zablokoval Facebook, za šírenie jeho názorov. Jeho stránka má cez 170.000 sledovateľov

"Robert Fico dnes odpálil najväčšiu bombu slovenskej politiky v 21. storočí. Elitní vyšetrovatelia NAKA dostali za úlohu zlikvidovať stranu Smer.

Bod 1- 5

1. Potvrdila to Generálna prokuratúra. Prípad sa týka Čurillovcov, ktorých sa prednedávnom verejne zastala prezidentka Zuzana Čaputová. Toto je škandál ako hrom!

2. Čurillovci podľa legálnych odposluchov plánovali, že zapália auto inej vyšetrovateľke Santusovej za to, že ich vyšetrovala. Vulgárne jej nadávali a chceli ju nakopať do p...e.

3. Takéto zverské metódy prikryla svojou váhou prezidentka Slovenskej republiky, keď sa za Čurillovcov vlastnou hruďou postavila. Totálne tým zdehonestovala úrad hlavy štátu.

4. Tak čo, pani prezidentka, toto je ten Váš slávny boj za práva žien? Keď sa niekto o Vás ako političke vyjadrí trošku kritickejšie, tak tu Vaše liberálne médiá vyvreskujú, vraj sme mizogýni.

5. Ale keď Čaputovej milovaní Čurillovci chcú nakopať iné ženy do p..e., tak je prezidentka ticho a čuší ako voš pod chrastou. A to isté všetci farizeji z Denníka N a zo SME.

Bod 6-10

6. Robert Fico to dnes na tlačovke čítal celé. Všetky dôkazy, ktoré jasne usvedčujú túto vládu, že vytvorila policajnú mafiu, aby zničila opozíciu. Sú v tom namočení všetci - od Mikulca až po Lipšica.

7. A myslím, že asi málokto na Slovensko po tomto ešte verí rozprávke o tom, že Milan Lučanský spáchal samovraždu. Presne ako dnes povedal Robert Kaliňák - zabili ho.

8. Ak Hamranova polícia za asistencie Lipšica a Mikulca rozpráva o tom, že zapáli auto nepohodlnej osobe a že zlikviduje opozíciu, je celkom logické, že podobné a možno aj horšie veci mohli páchať aj v iných prípadoch... A my vieme, že generál nespáchal samovraždu.

9. Viete, čo je na tom najšialenejšie? To ticho. Dnes sa Slovensko dozvedelo, že štát uniesla zločinecká skupiny na čele s Matovičom, Lipšicom, Mikulcom a ďalšími. A že to celé kryje prezidentka.

10. A médiá nič. Liberálne médiá riešia, že si Ľuboš Blaha dovolil uverejniť tváre koaličných politikov, ako keby pracovali v utajení. Vraj je zločin, keď označíte tých, čo hlasovali za americkú okupáciu, za vlastizradcov.

Bod 11- 15

11. V Denníku N už hecujú políciu, aby ma zavreli do basy. Vymýšľajú si paragrafy, šíria strašnú zlobu. A vraj ma treba zastaviť. Ako Milana Lučanského? Tak ma treba zastaviť? Alebo mi podpálite auto? Budete volať Čurillovcov?

12. Liberálne médiá šíria takú nenávisť voči mojej osobe, že takú nešíril ani Adolf Hitler voči Židom. Ak si niekto zaslúži skončiť v base za podnecovanie, je to redakcia Denníka N.

13. Ale keďže polícia je dnes v rukách vládnej mafie, ničoho sa báť nemusia. Ich úloha je likvidovať opozíciu. Aby si sem vláda mohla veselo pozývať okupačné vojská z USA. A Čaputová tieto zločiny obhajuje a Čurillovcom tlieska v stoji.

14. Ja viem, že pravda sa im počúva ťažko. Tak ako nechceli počuť pravdu o očkovaní, tak nechcú počúvať pravdu o amerických vojnách a lipšicovskej mafii.

15. Dnes ma na 24 hodín zablokovali na sociálnej sieti - nemusím asi zdôrazňovať, že táto sociálna sieť pochádza z USA a jej korporátni zamestnanci sú slniečkarski liberáli... Blaha musel byť potrestaný. Za pravdu sa dnes trestá.

Milí priatelia,

chcú nás zlikvidovať. A majú mocných spojencov. My nemáme za sebou miliardy zo sorosovských mimovládok ani americkú administratívu. Ale máme pravdu - a tá nakoniec vždy zvíťazí!

Prosím, priatelia, šírte tento status, kým sa nebudem môcť vrátiť na svoju vlastnú stenu - ukážme im, že nás nezastavia. Ďakujem! Vencerémos!"

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.