E. Kaliňák: TOTO Čaputovej nevadí?
11 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

K dnešnej vážnej téme a obvineniam sa rázne postavil aj Erik Kaliňák (SMER-SD), ktorý priamo oslovil prezidentku prostredníctvom sociálnej siete a venoval jej úderný status.

"PANI PREZIDENTKA, UŽ NEMÔŽETE LEN CITLIVO VNÍMAŤ!

Pani prezidentka, zo všetkých Slovákov ste sa zatiaľ zastali najviac "elitných" vyšetrovateľov NAKA tzv. Čurillovcov. Urobili ste tak po tom, ako priateľka prokurátora Repu (synovca sudcu Klimenta - kandidáta OĽaNO na Generálneho prokurátora) rozhodla proti ich väzbe a svojvoľne uviedla, že by mali byť sprostení obvinenia.

Dnes už vieme, že tak urobila bez udania akýchkoľvek dôvodov a ani Vášmu bývalému poradcovi Kubinovi (Lipšicov právny partner) sa nepodarilo vykľučkovať z jednoznačných odposluchov, ktoré bez najmenších pochýb usvedčujú Čurillovcov s Lipšicovou Špeciálnou prokuratúrou a Mikulcom z ohavnej organizovanej zločineckej skupiny.

Akú funkciu zastávate?

Pokiaľ naozaj nie ste len ochrankyňa tejto vládnej koalície, musíte ako najvyšší ústavný činiteľ po tomto uznesení Generálnej prokurátury zaujať jasné stanovisko. Budete naďalej kryť najväčší škandál v bezpečnostných zložkách štátu alebo sa zachováte ako skutočná hlava štátu?

Som presvedčený, že po trestnoprávnej stránke skončia všetci zúčastnení jedného dňa právoplatne odsúdení, ale pre dobro Slovenska je nevyhnutné, aby čo najskôr opustili svoje funkcie, inak už nemôžeme hovoriť o právnom štáte na Slovensku.

Dôrazná žiadosť

Pani prezidentka, tu sa už nedá hovoriť ani len o "tieni podozrenia", sme v totálnej tme, ako opozícii nám nie je umožnené otvárať mimoriadne schôdze, diskutovať v parlamente a vládni poslanci už nechcú počuť ani svojho vlastného Generálneho prokurátora, preto Vás dôrazne žiadam - vyzvite ministra vnútra Mikulca, aby odstúpil z funkcie!" Uzavrel mladý smerák svoj status.

Zapálime Santusovej auto- Slovenská republika ako právny štát prestala existovať (VIDEO)
Len pred niekoľkými minútami skončila tlačová beseda strany Smer SD. „Téma je tak vážna a horúca, že neznesie odklad.“ Začal tlačovku predseda strany Róbert Fico. „ Je to hrôzostrašný príbeh rozkladu právneho štátu a najstrašnejšie na tom je že o... Čítať ďalej
11 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.